I feel your heartbeat


I'm the devil on your shoulder I'm the conscious in your mind

Den där vidriga känslan då det hugger till. Jävla äckliga människa. Så jävla äcklig.
Ibland önskar jag att jag aldrig var så jävla svag. Så svårt att säga.
Vi alla ser likadana ut. Det är vidrigt. Så jävla äckligt. Du är äcklig.
Egentligen tycker jag inte det. Eller så  lurar jag bara mig själv. Jag brukar alltid lura mig själv. Tror det är sant men sen så bara ljuger jag. Ljuger för att få hoppas lite till. Att det var något.
I'm the devil on my shoulder, I'm the conscious in my mind

I've been trying to make sense
I've been shouting under my breath
How's any of this, in my interest?
When you sold me out
I must've not got the cheque
You're lust is a lie
But i comes as no surprise
Time after time you coast right past the line
I do my best to, to make amends with you

Äcklig. Jätte äcklig. Fast, det är egentligen fel av mig att säga.
Jag ser att du är osäker och feg. Svag för det som egentligen inte är ditt.
Du borde sträcka på dig.
Visa vilken fin människa du är innerst inne. Jag vet att du är fin där.

Instagram tar över mitt liv

 

 

 


Jag skulle vilja ha en blommig jacka


Kan vi skriva musik tillsammans?Du spelar, jag sjunger?Take me home

Jag hittar inte på ord. Jag leker inte med känslor. Kniven, rakt i hjärtat. Vad är det som sårar? Att jag inte räddar dig? Att du inte räddar mig? En kärlek så nära på långt håll. Ingen gör det bättre. Hålig, tom och allt det där. Låtar för att hitta tomrummet. Det slutar med texter som spelar och sjunger samma ord jag själv hade valt. Det är mitt fel. Jag kan bara skylla på mig själv. Så fullstäningt fullständigt förvirrad. Vad gör jag? Vad gör jag? Om jag bara kunde rädda dig, så skulle du kunna rädda, rädda mig också. 
Jag tror på en framtid. En explotion, vi faller. Dit tillsammans. Dit vi vill vara, där vi ska vara. If I just saved u, could u save me to?

Så osäker och feg. Hur känns det att tappa modet och få tillbaka något som inte känns rätt? Då folk sträcker på ryggen och visar sig stark. Men känslan är fel, något växer som ett otäckt svart moln. Ett hål. Stort svart hål. Efter botten kommer toppen. Toppen känns inte som den ska. Vart är du och jag? Tappat bort det på vägen upp, glömde mig själv. Tog aldrig hand om det som är viktigast. Jag har tappat bort mig själv? En ärlighet. Något man tror på. Ett slag i hjärtat. Men jag vet att ingen gör det bättre. Visa mig vägen tillbaka. Tvinga mig inte till någon annan. Något som inte går ihop.
Mina ögon är öppna för chansen som ska göra allt bra. Jag ska vakna och se drömmen som tog mig dit jag är där ögon lägger sig. Dit tankarna går när världen försvinner och då jag försvinner. Vill bara vara själv.
Vart är du?

 

 


my princes


I'm married to the music

Dansa till musik jag älskar. Slänga med håret hoppa upp och ner. Sjunga tillsammans med okända folk och tappa bort sina vänner. Glömmer hur världen egentligen är och släpper alla våra bekymmer och lever för studen. Lever in i den underbara. Folk som svimmar, svettas och tränger. Headbang, så jävla mycket headbang.
Ont i nacken. Så jävla ont i nacken. Hes, kan inte prata. Lycklig? Ja, du finns inte i denna värld längre. Vill aldrig komma tillbaka och kommer aldrig göra.

It's so easy for it to be.


Och så jävla mycket det berör.


RSS 2.0