Monki.com

Min dag gjordes när jag stod inne på Monki och skulle köpa mina nya jeans. 
Tjejen framför mig frågade då tjejen i kassan om man kunde köpa kläder på deras hemsida eller om det var något hon hade fått för sig. Tjejen i kassan svarade då bruden framför kassan "asså, nu i höst ska vi börja sälja ifrån hemsidan vilken jag har hört, jag vet inte när men någon gång i höst iaf" 

ASSSÅÅ; snacka om att jag är glad. då slipper jag stressa skiten av mig efter skolan juuee. 
ELSA LÖVE THIS <"#3 _
jag vill alltid slicka på väggar och golv när jag är inne i min favorit butik MONKI! 
a girl, pictures, music and blurred

Jag låter bilderna tala. 
Jag vet inte vilken färg. Blod rött eller organg rött.
Jag vet inte om jag vill ha lugg eller inte

just some human blood.

Jag har röd/orange hår nu...
men jag vill bleka mitt hår och slänga i en röd färg så jag får ännu rödare hår. 
det vill jag göra. det vill jag göra. ah, det vill jag göra. The Only Exception Proposal


Media film och foto. MFF

Jag har haft min blogg i ca ett år nu. Förra året vad jag glad att jag precis hade börjat 9:an. Det allra sista på grundskolan. Jag var glad för det var de sista. Sista på det kapitlet.
Men nu, idag. Här sitter jag, 16 år och har börjat gymnasiet. Min klass heter MFF, Media Film och Foto. Också kallat Estet nu för tiden. Det verkar som om vi kommer få 3 riktigt bra år! Jag är så nöjd. Jag diggar skolan, jag gillar miljön och mina lektioner och jag trivs jätte bra med ALLA i klassen. Det är väl så det ska vara? Asså, åh! Glad tjej är jag! känner verkligen att det kommer bli 3 super år med en super klass! :'D Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change

WORD
^
|

Living my life inside a dream.

I WAS GONE FOR THE VERY FIRST DAY. 

Close your eyes and make believe 
This is where you wanna be 
Forgetting all the memories 
Try to forget love cause love's forgotten me 

Live a life inside a dream 
Time is changing everything 
Forgetting all the memories 
And I'm forced into you just cause you're into me 

I'm not sorry at all, well just a little. I'm just a little sorry.just because i like it.

Det som gör mig glad just nu är mina underbara tidningar. Min nya eyeliner som jag har saknat och jätte gulliga nudlar i från mitt favorit land i hela världen.
Då blir jag glad. Av sådna små saker som kommer ifrån Japan! :3BÄSTA eyelinern jag någonsin skådat. finns ingen bättre! <3 


Torsdagen den 18 augusti 2011 var dagen då...

Egentligen är jag för trött för det här. Egentligen är jag trött för allt. MEN  jag ska börja med att jag har börjat skolan nu. Torsdagen den 18 augusti 2011 var dagen då jag började på gymnasiet. Klara gymnasiet i Karlstad med inriktning Media, film och foto! Min klass klassas för MFF! THAT's AWEOMSE. Jag gillar skolan nu. Vi får gratis väskor och en dator. men den får vi på tisdag. jag gillar min skola.


nu ska jag rensa min facebook istället för att göra en ny. 

HEJDÅ

ni får ingen bild. he he he

10 timmar!


en två tre

Jag har tre favorit bloggar.

NOSTALGI
I miss my boys.
art is the only way to run away without leaving home. Japan <3

Vad jag än försöker tänka på kommer alltid mina tankar på Japan. Jag har den känslan kvar då jag var där. Allt var så kaotiskt innan jag landade där. Mellan två strikta män i 11 timmar. En gång gick jag för att besöka min mamma och de andra. Jag visste egentligen inte vad som väntade mig. Jag hade ju bara sett bilder och fått för mig att jag älskade landet, jag visste ju inget.
Då planet landade satte jag på mig mina skor reste mig upp och gick ut genom planet. Jag gick med en kvinna som jag träffade på flygplatsen innan vi for ifrån Danmark. Jag kände henne inte men hon kände Tokyo. Vi gick igenom korridoren. En vanlig korridor som skulle kunnde vara vilken plats i världen men jag älskade korridoren. Jag älskade soptunnorna med världens sötaset smileys som visade vart man skulle kasta vad. Jag fortsatte vandringen i korridoren fram till stället där jag fick en stämpel i mitt pass så jag var godkänd i landet.  Vi åkte ner för rulltrappan stannade där och väntade på de andra.
När vi alla var samlade gick vi. Vi gick ut ifrån flygplatsen och då fick jag andas in luften, luften i Tokyo för första gången. Bussen tog oss till hotellet. Mamma tog mig sedan efter till en Sushi resturang där jag beställde vegetarisk suhi. Jag såg hur dom tillverkade min mat mitt framför ögonen på mig där jag satt. Min suhi var god.
Vi tog sedan tåget till Harajuko. Man hörde fåglar vilket bara var högtalare som spelade harmoniskt fågelkvitter. Mamma berättade om en tjej som stod på ett speciellt sätt. Hon stod så för det var fint i Japan. Det var så man skulle stå. Jag har stått så ända sedan dess.
Söt musik började klingra i högtalarna och då kom tåget. Den söta musiken spelades alltid när tåget kom. Det var olika på varje ställe.
Vi satte oss på det och åkte till Harajuko. Jag var så nära alla Japaner så jag ville gråta. Se hur dom betedde sig och hur som såg ut.  
Vi gick ut från tåget och ut från stationen och där, mitt framför ögonen på mig såg jag Harajuko. Var det verkligen sant? Var jag verkligen där eller var det  drömmarnas land som ännu en gång hade fört mig till en plats som jag älskade? Nej, nu var det på äkta och vi fortsatte ner på gatan. En gata fylld av skyltar fylld med krimskrams som bara finns i Japan och fylld av kärlek och folk som jag kunde niga åt.
Vi gick in på ett café och satte oss och tog en smörgås. Jag har än idag smaken av den och jag vill än idag ta en tugga av den. Efter det fortsatte vi våran vandring ner på Harajuko gatan. Vi gick in i massa affärer där jag kunde köpa allt som fanns. Alla socker söta flickor som jobbade och alla trevliga människor jag stötte på.
Våran dag var än inte slut. Vi gick tillbaka till tåget och väntade på att ett annat kunde föra oss till Shibuja. Den söta musiken kom igen och då visste vi att tåget kom. Vi satte oss ner denna gång och vi nickade till av smön ibland innan vi gick av bland alla folk på Shibuja.
Där blev jag stående. Gapade av hur mycket folk och hur skyltarna och husen var så mäktiga. Vi gick över övergånstället och där fanns ett Starbucks café. Jag köpte mig en Chailatte och jag tror min mamma köpte sig någon slags kaffe. Där fick till slut plats vid fönstret som visade rakt ut på allt folk och alla bygnader. Jag kunde inte tro mina ögon. Kunde inte tro att jag var där.
Vi fortsatte våran vandring genom gatorna Shibuja där vi gick ut och in i affärer och allt man kan drömma om. Mörkret föll och våra magar började kurra. Mamma tog mig då till en resturang där vi fick beställa våran mat och grilla våran egena mat på grillen på vårat bord. Jag är inte glad i kött. Men de köttet kunde jag äta hur mycket som helst av. Det var något av det godaste jag någonsin har smakat. När vi var mätta och belåtna ville mamma också att jag skulle få se hundarna och katterna några hus ifrån hotellet. Vi gick dit och se dessa små och söta valparna som sov, lekte eller titta på mig. Jag kunde ha köpt dom alla! Men det var så våran dag tod slut. Vi somnade skönt och vaknade nästa morgon och åt en god frukost och sedan for vi tillbaka till flygplatsen.
Då skilldes vi åt igen. Jag träffade kvinnan och en annan man. Vi checkade in och gick genom säkerhetskontrollen. Vi alla skulle på samma ställen. Gaten. Men vi skilldes ändå åt. De hade ärenden och inte jag. Jag bara fortsatte själv genom flygplatsen. Såg flera gater och letade efter min. I mina klackar som jag hade på fötterna, väskan rullande bakom mig och biljetten i handen gick jag där själv och letade efter mitt flyg hem. Hur lite jag än ville hem kände jag mig stor som klarade detta. Klarade detta på ett ställe där jag aldrig hade varit förr.
Jag log för mig själv då jag hittade min gate och gick och satte mig på en stol och såg mitt flyg stå där. Jag tog till och med upp min bok och läste lite innan kvinnan och mannen kom tillbaka till mig. Men då skulle vi gå ombrod. Då vi skulle säga hejdå till Japan. Säga hejdå till Tokyo. Men mitt sätt att säga hejdå till Tokyo var ett sätt jag är mycket tacksam över att jag fick chansen till att göra.
Framme med de tre piloterna som berättade för mig genom lurarna. På så vis vi sa  hejdå till dom bockande männen som nästan slog näsan ner i marken och så vi sa hejdå när vi såg himlen framför oss och marken nedanför oss. Då vi var på väg tillbaka till Danmark. 

Mitt hjärta hoppar till när jag tänker på det. Hur mycket jag vill tillbaka. Hur mycket jag verkligen ser upp till landet och hur jag verkligen blir inspirerad av människorna. Hur allt gör mig andlös och hur jag nästan fäller en tår. Jag minns allt så väl för jag älskade varenda minut där i Tokyo och jag är så tacksam att jag fick göra denna resa. Och jag skulle nästan kunna göra allt för att bara få komma tillbaka till mitt älskade land! <3
Till slut var det bara 4 dagar kvar.

Det är sjuk vad tiden går. Känns som om det vore igår jag gjorde mitt gymnasium val. Men nu är det bara 4 dagar kvar tills jag börjar gymnasiumet. Det är bara 4 dagar kvar tills jag ska börja på en skola där jag får lära mig saker jag är intressanta och lära mig det på ett sätt jag lär mig på. Det är bara 4 dagar kvar tills det nya kommer. Det är bara 4 dagar kvar och jag vet inte om det är glädje eller nervosietet jag har mest. Mest glädje. Mest glädje. Mest glädje. 

Sååå, nu hitta jag ett kuvert i en hög bland massa tidgningar jag har i mitt rum. " Viktig information" stod det på det kuvertet. Jag öppnade det och hittade lappar jag fick inför mitt gymnasium val i vintras. Där låg också en lapp jag hade skrivit upp vilka skolor jag skulle välja till mina val. 
-Klara
-Sundsta
-JB
-Solberga


Och nu.. nu är det bara 4 dagar kvar tills jag går på Klara Gymnasiumet i Karlstad på Kasernhöjden. 
Hoppas verkligen skolan är lika underbar som jag redan tror.

ingen kommentar.

mellan äkta och falskt. mellan sanning och lögn. vi alla är idioter.WIihi, nu finns dessa roliga videor på Youtube!


CHARLIE!


Shelley Mulshine


tonight we're going hard

people cry, not because they're weak. 
It's because they've been strong for too long. 3 lägenheter!

Nu har jag sett 3 lägenheter jag really like! wiiiii! Den här verkar ju helt perfekt stor till mig. gulligt litet kök, en liten hall och en liten toalett. 
Nära skolan och nära centrum vilket är helt perfekt! den ser så mysig ut!

so..  lägenhet nummer två! 


Åååhååå, jag vill bara slicka på denna lägenhet! det står att det är högt itak, stora glas fönster (vilket jag ÄLSKAR) och har en söt kakelugn. dock är köket inte så vackert men jag kokar väl ändå bara mackisar eller tar mig en macka i köket så det spelar ju ingen roll egentligen. men fy, den är super mega fin! ligger till och med i centrum vilket är ett +! 

OCH NU lägenhet nummer 3! 

black and white! okej, nu sa jag att jag knappt använder ett kök men GAD!
I want to pray to God in this kitchen!
En tvåa, balkong, större kök. kan det bli bättre?! fast det måste ju alltid finnas en nackdel.
den ligger för långt bort ifrån min skolan. wääää D:

Så, denna första lägenhet låter ju rimligast att skaffa sig men...
denna lägenheten i mitten skulle inte sitta fel [;

Still the same answer ;]I MIN FANTASI ÄR JAG DET. döööhöö!

Dom som inte gillar gingers är fula.


det är iaf jag på bilden, meeeeen?

jag undrar egentligen vad det här är? 
om det är något twitter har framkallat eller om det är någon slags lurendrejeri?
Baby Doll!

Jag vill vara som Baby Doll. Hon är bara så mäktig. Hon är så oskylldig och vet hur man hanterar svärd, pistoler och andra skjut vapen. När jag blir stor ska jag bli som henne. FETT MED RESPEKT! HEHEEEEe
blev knepig och ville lyssna på två av mina sommarplågor 2010


Elins hårfärg är något som jag vill ha!


I could die for you! nä, men allvarligt. så jävla snygg hårfärg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

If you never try, you'll never know.

Icke noen pailjing på va jeg skall skrive men eg bara ruller på me noe eg. 

OKEEEJ! nu är det så att varje gång jag öppnar munnen och försöker prata norska säger dom flesta "elsa, nej. bara lägg ner" såååå....  ingen idé att jag ens försöker tror jag. 
MEEN EHM! jo hej, jag har klagat på att mitt sommarlov har varit så jeedrans tråkigt och äckligt och blablabla men måste säga att det är mycket fint just nu! Hamnfesten imorgon och jag hoppas folk är beredda på att träffa mig annars blir det synd om dom, för jag känner mig över social D: ^S^^¨¨ååå, hihi, det ska bli skoj sen är det ju veronica maggio. jag har bestämt mig för att dansa så som man gör på riktiga festivaler också så jag menar, det burkar faktiskt vara riktigt drygt stilla på hamnfesten, varför är det så???? jag blir ledsen D: 
sen är jag också ledsen för att jag ska ta min sista spruta mot... jag, vet fortfarande inte riktigt vad det är emot? (alla tjejer ska ta tre sprutor mot någon sjukdom?) ja men hur som helst. Jag brukar inte vara rädd för sprutor, bara mesiga folk som är det. men den senaste sprutan jag tog av denna ras gjorde ont :( och denna kommer göra ännu ondare och pga av det så kom jag just nu fram att jag kommer få stroke i min arm detta året! förra hade jag storke i mitt ben för jag hade ont i det. EEEHEHEHE! roligt! ROLIGT! ROOOOLIGT!! HEHEHehWQEHWHrQWREWRGEWQ

öööhöö, hejdå! 


I don't wanna think anymore

OCH där går jag och lägger mig för jag blev helt tvär förvirrad och borta runt helt fel tankegångar! hej!

NEXT YEAR <3


TAYLOR TAYLOR TAYLOR

AWWshhii, jag dog lite när jag såg att Taylor hade ny bild på twitter. GUD SÅ GULLIG HAN ÄR!
Vilken man, vilken ängel vilkem BOMB! <33333333333333333333333
*


The Wombats

)Tokyo (Vampires & Wolves) is one of my favorites songs!


this providence


Keep rocking guys!


Well I try not to think of what might happen.And I'm getting bored waiting 'round for you. 
We're not getting any younger. 
And I won't look back 'cause there's no use. 
Its time to move forward. 

I feel no sympathy. 
You live inside a cave 
You barely get by, the rest of us are trying 
There's no need to apologize 
I've got no time for feeling sorry.

videon är min, jag känner mig cool! :M

I feel your poundin'You didn't mean to make it real 
but couldn't drown my feelin' 
I hear your cryin' 
I feel your whinin' 

Now You're mine, you're mine again 
Swear you'll never leave meI wanna know what it'd be like...I scraped my knees while I was praying 
And found a demon in my safest haven 
Seems like it's getting harder to believe in anything 
Than just to get lost in all my selfish thoughts 

I wanna know what it'd be like 
To find perfection in the pride 
To see nothing in the light 
But turn it off in all my spite, in all my spite 
I'll turn it off 


go get your shovel

det är som en saga, den vackraste du någonsin har skådat. hon är vacker och alldeles för söt. hon springer genom skogen för att komma fram till skatten. hon försöker hålla sig kvar på marken men viden för henne högre, hon ser att vingarna för henne. hon kan falla och marken är hård. en man gräver en grop men hon vet inte än varför. hon ser dörren där hon ska stiga in. en vacker dörr men blommor omkring. hon håller huvudet högt så ingen ska se. väggarna är färgranna och taket är högt, hon ser dockor som dricker te med kaniner. med osäkra steg på golvet för hon sig närmare. närmare det hon nu tror är hennes dröm. det som ska leda henne in till verkligheten. féer flyger omkring och solen börjar mörkna. hennes vita sockersöta klänning börjar förvandals till svart. hon tänkte "det är bara en del av världen" hon märker inget,  hon bara lever där. hon ser dom skratta och gör inget besvär. de var nu denna dag han såg henne gråta på den nu så kallade lortiga marken då klockan slog 12. han försökte henne hjälpa men inget var som förr. allt var ett trick och nu blev allt sant. hon backade bakåt för att inte visa vart hon sprang. den vita dörren var inte längre vacker. den vita dörren vara bara en bluff. hon sprang nu framåt ut genom skogen. gropar på vägen, precis den som hon sett på vägen till drömmen. männen som grävde. flickan höll fötterna på marken för hon drog vinge efter vinge av sig så paniken kom precis som mörkret. det var nu hon insgå att gropen var till henne då hon föll rakt ner i fällan.  precis när hon såg sin sista spegel bild föll gruset över henne. vi begravde nu slottet och flickan som aldrig fann hoppet.

nu är det bara du som ska förstå varför det är en saga, den vackraste du någonsin har skådat. RSS 2.0