TIME IS FUCKING MONEY

ARG, så jävla arg! ARG MUSIK ARG MUSIK ARG MUSIK it make sense! 
Äckel. 


Det där jävla håret. Man blir ju fan ledsen.


Min arm är awesome
Så jävla fin

En låt. Monster. 
GAD- känslan. Jag menar, i somras? Så jävla skön dag. Fast jag bara väntade. Visste det var den dagen. Den dagen jag skulle höra den. Ute i solen, mobilen i handen. Den där jävla telefonen ville inte spela upp den för mig. Men jag sprang in. In till datorn och där hörde jag den. Patetisk som jag är? Va? Jag grät, grät i floder. Förstår ni inte hur vacker låten är? Förstår ni inte att det inte finns någon vackrare låt? Finns inte? Går bara inte! Jag satt där. Lyssna på den, såg på den flera gånger om. Jag grät och grät. Något av det vackraste jag sett och hört. 
På PIP. Då de spela, då de spela den för mig. Bara mig. Mitt hjärta stanna till. Precis som det gör varje gång jag hör låten. Därför låten är världen bästa. Världens bästa som betyder så jävla mycket. 
Varför vill man alltid ha det där som är så långt borta, som ingen kan få. Ett hjärta som rivs upp av olika slag. Mest av kärleken jag vet att jag aldrig kommer få av dom. Den som jag ger dem.

I need something to believe in

Jag använder ordet hata. Hata är mitt ord. Hat är ett stort ord, ett mäktigt. Betyder det att jag hatar mycket? Har jag för mycket hat inombords? Är jag en människa som hatar?
Jag behöver något att tro på.
Jag hatar för mycket. Hat hat hat hat hat. Hat känns bra. Hat känns hemskt. Är jag hemsk?
Är jag bara en vanlig människa?
Jag är för blödig. Säg inget.
Jag är bara en människa, en blödig hat människa.
Jag hatar så jävla mycket.


Spara & Publicera

Jag hatar att skriva texter då jag måste stoppa upp och fundera på vad jag ska skriva. Då känslan inte finns där och inget jag upplevt själv.  Jag hatar att tänka på källor och att aldrig få använda ordet "jag".  
Jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag jag! 
Jag vill bara fortsätta skriva om något som betyder något för mig. En känsla jag har inombors. Jag vill känna hur mina fingrar flyger över tangentbordet och aldrig vill ta slut. Det kommer bara mer och mer och mer. Allt som skrivs kommer ifrån hjärtat och allt som skrivs beror någons annans hjärta. Inte bara mitt. Inte bara mitt. Jag vill känna hopp om att få leva så. Skriva och skriva och skriva. Texter som kommer ifrån hjärtat. Texter som använs med ordet jag. Att leva så. Helt underbart. Jag vill skriva. En text. En berättelse. En helt fantastisk upplevelse. I en tidning. Ingen jävla sida på nätet. Jag vill ha min egna text. Min alldeles egna text i en tidning som Elle. Där jag, Elsa Farelius berättar om något jag varit med om. Vad jag har upplevt. Men vart ska jag börja? Jag fick en text publicerad i Arvika nyheter. Jag viste inte att jag gillade att skriva så här så. Jag visste inget alls. Visste bara att jag fanns. Men nu vet jag vart jag är och jag försöker få det så här. När ord måste ändras och tankar måste tänkas försvinner allt det där. Jag vill kunna tänka själv. En känsla utan press. Jag vill ha det på mitt sätt...

Jag börjar med små texter så folk ska kunna läsa. Varför gör jag det? 
Ingen förstår vad jag menar, vad jag tänker. Jag skriver så, för jag vill inte att någon ska förstå. Ingen ska någonsin förstå vad jag tänker. Inte ens du eller du eller du eller du eller du. Pekandes på alla jag känner. Jag vill kunna ha det där. Ha det där som ingen förstår. Ingen ska förstå hur jag tänker. Men ändå... När jag pratar, tänker och förklarar skulle det bara vara så mycket enklara. Om ni nu förstod. Ni skulle fatta allt så mycket bättre. Slippa hålla känslorna fängslade med armar utanför gallret som stänger in dom i ett grått och svart rum. Där utanför finns solen, gul. Gräset, grönt. Himlen, blå. Jag är röd. Du är rosa. Jag är lila. Du är alla världens färger. Så vacker, så unik.

Jag ska börja med att jobba på Monki, jag vill jobba på Beyond Retro. Där vill jag jobba. På Beyond Retro vill jag jobba. Ha på mig de kläder. Massa secound hand. Coola kläder. Där jag passar in. Inte på någon gata där jag får en blicka av hat eller avund av något jag aldrig kan förstå. Låt mig vara så. Låt mig passa på när jag kan och vågar stå på tå innan jag faller. Jag vill inte falla dit du är. Aldrig, aldrig att det kommer gå. 

Jag tänker inte läsa det jag skrivit nu. Det kommer känns absurt av något slag. En tanke slog mig. Läs inte Elsa, bara Spara & Publicera.

Bilder jag önskar jag tagit själv


Jag lånar dig

Jag vill fota mig själv i blommiga byxor. Det skriker utav färget. De ropar utav glädje. En besegrad glädje. Fint med färglatt. Ett prov rum. Musik och stämingen i din favorit butik. En hjärta utav guld. HÖG. Du är medveten men du är så jävla hög. Hög på allt, hög på musiken, hög på stämingen och känslan av att vara på ditt favorit ställe. Det är färglatt. Massa foton. Vi förvarar det för evigt. Det du säger bleknar bort, skrivna ord finns kvar för gott.
Tiden försvinner inte. Du försvinner inte. Du försvinner inte. Du försvinner inte. Du försvinner inte.
Jag är hög. Jag är hög. Jag är hög. Jag är hög. Jag är så jävla hög.


I like to think that I'm yours when I'm not


#PARAMORE


Ett ställe utan framtid och utan möjligheter. Det är där jag vuxit upp.

Jag vill göra något meningsfullt. Engagera mig i något intressant. En hobby. En simpel jävla hobby. Är det för mycket att begära? Det är vad jag allt velat göra-hålla på med. En hobby. Jag fick en gång en möjlighet. Jag älskade det. Känslan då man utförde en vacker dans på isen tillsammans med musiken. Du själv, tankarna och rörelserna. Så jävla vackert. Men ingen människa fatta vad det bettyde för oss. De svek oss.
Teater, dans, musik. Alltid älskat. Alltid velat hålla på med. Men ACK. Tack så mycket! Jag hatar, jag avänder det stora ordet HAT för jag hatar att jag har vuxit upp på ett ställe utan möjligheter och kreativa tankar. Jävla ställe. Jävla håla. Jag säger det för jag menar det. De använder ishockey och fotboll för att de vill att alla ska bli likadana, och växa upp likadant. Jävla äckligt. Så jävla vidrigt.
Det finns vackra saker i världen. Ni har ögon, se! New Girl.

New Girl. Något av det bästa och roligaste jag sett.
Enligt mig är jag och Jess lika. Det är iaf vad jag vill.
Och det jag säger är. Om du vill lära känna mig kan du lika gärna se på New Girl och lära känna Jess.
Då lär du känna mig! HEEEehe
Fast, ja......
:$


Give me a ticket and I'll love u rest of my life


RSS 2.0