Aldrig tänkt det förut, men någon sa att vi va lika.


Bättre när vi faller. Bättre när jag slår.

Jag är kär i någon som inte finns. Vi är kära i det som inte finns. Lär oss att inse men ingen som förstår.
En skadad kropp, en demon som fått sitt hopp. Själviska tankar.
Nu stänger jag av. Jag är kär i någon som inte finns.

Tidsvatten från solen, till platsen inget.

En tid. En tid. En tid. En tid.
Flickans stora glittrande ögon, tittade på skogen. Ett rop på hjälp ett rop på hopp. Toner, böner, hoppet.

Vi är vad vi är, för gammal för att vara så blyg. Båda i tysthet, vi vet vad vi vet. Flyger runt och runt och runt. Ord, visor, toner, kärlek. Du vet väl om vad det betyder? Att det är menat att bli- en tro. Du kanske förstått. Försvinner i det vi kallar inget. Där färger blir svaga, det vi alla kallar pastell. Vi tycker det är vackert. Ingen annan som förstår för det är bara vi som ser- medicin. Det är där du springer med byxorna uppviktna och din randiga tröja på. Våra skor ligger framför oss där vi dansar så min klänning snurrar runt. Vi har inget att tänka på. Det går fort, men om någon skulle se, skulle de se ett par dansa, sakta till gitarren som ligger mitt framför oss. Det finns ingen som spelar men vi vet att musiken är något alldeles eget. Det vet både du och jag. Vi vet vad vi vet. 

Jag ser en äng, där de dansar. Solen sakta faller ner när den lyser på ansikten, på känslorna. Från början ett livlöst hat. Han mot henne, hon med krossat hjärta. Hon får skylla sig själv. Men hon är tapper. Hon ger medicin. Hon ger eld. Hatet han ger till henne går till platesen de kallar inget. Det är medicinen. 
Ta dina händer bort, han är den ändå hon någonsin älskat. Snälla hitta henne när du tar på ljuset.

A ros from the ground.


SHE & HIM


Vi är dom som aldrig får varan.

Vi är förlorade vi två. Skyll dig själv, det är allt jag tänker på. Med knivar och blod. Förlorade, vi två. Vi leker med knivar och blod. Siktar mot hjärtat, det var precis allt jag ville. Ett steg fel. När världen börjar behandla dig kallt. Du som står där, med tårar i dina ögon och en svajade röst. Är det så vi ska gå. Jag brukar tänka medan jag går, jag tittar alltid bak. En extra kolla för något som kanske inte är kallt. Allt jag ville, står där nu. Lycklig, på ett annat palats. Jag kan följa dig till en annan start. Bara för att få en ny början, komma till våra favorit minnen. Det är allt jag vill. Inget tänkande. Människor blir svaga av att tänka. Ett fel blir ett fel då hela världen blir ett fel. Helvetet som brinner. En ton i allt, det är vad vi hör.
Om jag kunde spola tillbaka, helvetet blev himmelen. Jag skulle inte behålla en sak, skulle förändra allt.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.


Svensk Muik Ligger Varmt Om Hjärtat


were looking out for this love. were looking out for this.

Att se världen som ett sträck med öppna ögon. Att höra hur världen spelas upp som en film. Allt tragisk, så svårt att förstå. Du har en stolthet. Att bevar det bara ögonen ser. Där allt blivit begravt. Du är dig själv. Du är själv. Spelas som en prickig svart vit film, där jag åker ifrån dig. Dig som jag älskar. Ser hur våra minnen suddas ut, strecken som en gång var världen. Svårt att förstå. Själv. Nu är vi själva, bara se vad det blev av mig.
Fönstret är blött, det är vi som gråter.
Slut, själv, själva.

Vi ger tillbaka våra tårar.


PIP 2011. 
Slutet gott allting gott.

Hör du mig?

Jag tänker på dig. Jag skulle kunna skriva en sång om killar som dig. Jag skulle kunna släcka mitt ljus för jag vet att du brinner. För du har sånt som gör det ljust.
Ingen annan skulle förstå, ingen annan skulle gå en meter för mig. Jag behöver dig. 
Du ska tvinga mig, jag ska följa med. 
Jag sa kom. 
Kom.

LOVE IT.
RSS 2.0