Alex Pettyfer, du är snygg?

EFTERSOM JAG BARA MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE FÅ UT DETTA!
Alex Pettyfer! Vilken jävla kille! asså, what a duuuuude! Han är helt awseome. Jag säger det, jag står för det. Robert Pattinson, släng dig i väggen!

Jag föll för filmen I am number 4 och nu är jag kär i Alex. Han är min nya kille.
I am number 4, det är min nya film. Det är en film i min smak. Hans händer lyser. Jag vill också ha lysande händer. Dom onda har sådna ränder i ansiktet som fiskar andas med. Det är coolt. Tjejen gillar kameror. Jag gillar kameror. Alex är en kille. Jag gillar den killen.Jag borde lära mig att skriva om saker som andra också bryr sig om?

I live in a magic fairy tale.

Jag: Mikaela... Om vi hade gått på en skola i USA så hade du varit en cheerleader eftersom du var sportig när du var liten och eftersom jag inte var det eller aldrig varit skulle jag vara typen som gick i Glee. Jag skulle lixom inte varit cool och du hade lixom varit cool. Men då en dag skulle du börja i Glee och då skulle vi bli bästa vänner! :)
Mikaela: ...............Bra att du har fantasi iallafall Elsa.

Jaaaaaaaaaaaaaaaa 8-), nej men hallå.
Jag måste få leva i min fantasi värld tills den dagen kommer då jag inte behöver leva i min fantasi värld. Jag behöver min fantasi och världen som spelas i mitt huvud. Annars kommer jag bli deprimerad. Jag vet det. Och om någon vill mig något får dom ha tålamod och vänta. OM dom inte orkar vänta kankse det inte är äkta? Men jag lever som jag lever och jag behöver leva som jag lever just nu. Jag kan faktikst inte ändra på att jag behöver min egna värld för att må bra i mitt hjärta! He he he. ^_^Egentligen skulle jag skriva ett inlägg om en rolig händelse när jag praoade som flygvärdinna samt min resa till Tokyo. Men det blev inte så. Jag såg på Glee, pratade med Mikaela och behövde skriva om min fantasivärld. ÖHM, kanske folk tänker men WHAt, I don't give a fuck. Det är bara jag. Och folk borde få veta hur jag är! :)


We can watch you fly

Jag typ daaaaaaaaaah du bah typ ööööööööööh.
Nej, men vad ska jag säga. Jag har inget att säga. eeeeeeh. Jag ska på bio ikväll med min vän Mikaela. Vi ska se på I am number 4. grrrrrrr rawwwr! Snygg kille som är huvud person. He he he.
En annan sak. När jag spelar cs kallar folk mig för p12. En annan grabb sa så här också en gång "alla har varit dåliga en gång, men detta är säkert en jävla 9 årig grabb". Jag tycker det är kul. Det betyder att dom tycker jag är bra!
H AHAHA, nej jag suger.
Men det är lite kul ändå, för dom pratar om mig, eeeeeeehe. Fast ändå, dom kallar mig för grabb, jag är en tjej. Jag heter Elsidork  på steam och ELSI är ett tjej namn, det är ju också lite kul. EEEhhööh.
Jag drömde en speciell eller speciella drömmar i natt också. ÅMG!
Jag typ die när jag vaknade.Hejdå mina suckers till vänner.

Underdog, just look at the mess you've made!

Jag vet något du inte vet, gör det ont att veta det?

Just precis så! Jag blir galen, galen på mig själv!!
Jag vet inte vad jag vill, kan du säga mig vad jag vill?
Hur ska vi komma fram till något när jag inte kan komma fram till det själv?!
Vet du egentligen vem du är? Vet jag vem jag är?
Känner vi egentligen varandra? Känner du mig? Känner jag dig?
Jag vet vad som kommer hända, ändå känns detta annorlunda.
Jag litar inte på att det kommer bli så, därför säger jag inget.
Jag ska vara tyst.
JAg åker bort där ingen känner mig, känns det bättre då?
Vi är unga, vi är förvirrade vi är allt det där alla en gång varit.
Egentligen är det bäst att bara hata allt, allt och alla som jag alltid gör
när det blir precis så här. Bli bitter och hata människor, hata allt jag ser!
ja, jag ska ändra mig... bara inte face mot face!
Jag har inget att förlora, så jag står mig på! 
This can't stay, I wan't you gone.. fast, vad är detta egentligen?!?! 
GAAh, för mycket blir bara för mycket ibland. OMGAA, bobbbiiies!!!!


HEJ! Jo jag heter Elsa. Jag är en tjej men allvarliga problem som tänker för mycket. När hon tänker för mycket tänker hon på ett sätt som inte hon själv förstår vad hon egentligen menar så det hon skriver kan låta heeeelt puckat. men iof vet iaf hon vad hon menar, om folk undar vad allt handlar om får dom fråga. Hon berättar kortfattat så folk kan förstå bättre. Hon gillar att skriva puckat än skriva tråkig. Hejdå nu ska Elsa skriva om religoner!Vem vill vi egentligen vara?


I don't care what the people make say about me.

FY FÖ FU!
Jag vill ha tillbaka mitt röda hår.
GRRR, jag bli så arg på mig själv att
jag aldrig kan nöja mig med en hårfärg.
Om jag har rött vill jag ha brunt och om jag har brunt vill jag ha rött.
BlÄÄÄÄÄ, gud vilka problam jag har!!

Men see sååå läckert det är med rött hår!


Fight for this

Jag slutar nog denna fredagskväll men lite tänkade om tsunamin.
De båda tsunaminar som jag har "upplevt" har ändå kännts lite i hjärtat. Lixom första gången jag hörde om tsunami var det ju drabbat i Thailand och på ett av stället där det drabbades mest hade man ändå varit så man tänkte ju lixom att allt fina man upplevt där nu var förstörts så det fanns ju ändå en connection. Men nu har det ju också hänt i Japan. Vilket nu visar sig vara ett av mina favorit länder som jag verkligen älskar och att jag också var där i höstas. Visst jag var i Tokyo där det nu inte var lika allvarligt, en större jordbävning men ute vid kusten var det värsta kaoset ju. Bilderna och filmerna ifrån det var ju inte precis kul.
MEN ändå tycker jag sådna här händelser är intressanta samtidigt dom är rikigt tragiska, men ändå finns det något där som gör så det lockar mitt intresse. Hur sådna saker kan hända och vad händer och hur kommer det bli, ja det är nog något sådant som gör så det ändå blir lite intressant ändå.

Hur mycket får då inte en journalist uppleva när de tar risker att åka till drabbade ställen och se allt detta med egan ögon? Samtidigt intressant och tragiskt, ja. Men det skulle faktiskt varit något att jobba med i framtiden.

Men nu hoppas jag bara inget blir värre i Japan! -
Ingen behöver bli drabbad av något sådant
!I'm guilty

AAAMGA! Jag behöver lugnande! I DIE, typ ja.
Jo men allvarligt, jag gör det. Jag är så bitter och allt jag ser och hör går mig på nerverna! Jag har lust att bara dänga ner något eller bara stänga in mig i ett jävla fult litet svart äckligt rum som har hur mycket isolering så jag inte hör ett piss och aldrig komma ut där ifrån. GE MIG GE MIG GE MIG! Jag måste lyssna på aggresiv musik också med mycket trummor och elgitarr, och ingen smör musik som äckliga Bruno Mars. Han går mig också på nerverna. Allt är äckligt och allt är fult!
BLä, jag orkar inte se samma sak varje dag.½!!!!!!!!!!!
Jag vill till något annat ställe där jag kan sitta och vara bitter utan att någon pratar med mig. Låta tiden gå tills jag blir glad och stanna där!

SÅ JÄVLA MÄKTIG BILD! ........
mmmm, kul. intressant. roligt. fult. inlägg. tack och hej!

Dancing the whole way home

Jag blir så glaaaaad utav solen! Asså det kvittar, jag blir bara så glad! ====DD
Bara för när jag gick hem igår från skolan hade jag så förbannat ont i min fot (jag går i för platta skor ;<>) men jag tänkte ju inte på att jag hade ont i foten jag kände bara att jag hade riktigt ont på något ställe men jag fortsatte att gå hem och lyssna på musik, kika på alla troppande vattendroppar från sön för jag var så glad pga av solen! Men sen kände jag ju att jag hade ont i min lilla fossing och men det sket jag i! Jag tyckte inte ens synd om mig själv! Jag bara förtsatte gå (fast jag haltade lite) men jag gick, haltade och log! ==DD

Idag slog jag också i mitt huvud i mitt skåp på skolan när jag böjde mig när och skulle ta upp huuvdet raaaakt i den "vassa"  kanten på skåpdörren. Aj sa jag då! Men jag är glad ändå! ^_^ 

MEN JAA! jag vill ha piercing. men jag har olika alternativ! O_o  
Men vad vet jag, jag hatar smärta O_o men jag vill ha :F

You can't se my heart.

Nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej.
Ja, jag kan nog fortsätta så ett bra tag skulle jag tro. Problemet är att jag inte vill eller orkar gå till någon skola imorgon! Jag orkar inte med de nationella proven, de vanliga proven eller läxorna som följer med i väskan hem och ligger och pyskar en hemma när man helst bara vill vila efter en skoldag med massa psykande från bökerna på skolan!
Brukar iaf vara liiiite taggad att gå till skolan efter lov, men gash! Jag har ingen lust alls nu, jag vet att jag och min säng kommer ganska bra överens nu för tiden, samt jag och mina bästa vänner som även kallas för Tv:en och Datorn är tightare än vanligt! he he he
Äh, nu är det iaf movie time eller Gossip Girl time?!


I'm running, I'm coming, I'm falling, I'm singing, I'm looking, I'm loving, I'm laughing right back at him!

Give me a second!

Igår kväll när jag kikade runt på spotify hittade jag en gammal gammal spotify lista så jag sparade den på nytt och lyssnade igenom den. Och allvarligt mitt hjärta stoppade när jag lyssnade på den, aldrig har mitt hjärta reagerat så när jag lyssnat på musik från förr. he he, kan ju vara att jag helt totalt hade glömt bort dessa låtar och sedan helt plödsligt hörde jag dom och började tänka tillbaka. men gud vilken underbar känsla det var!
Nu knarkar jag Shout Out Louds – Fall Hard  som om det vore sommar 2010 och festival! =D

Åh, jag blir alltid såhär crazy på början av våren när solen kommer, fåglara kvittar och snön smälet så man ser asfalten!
Det är underbart underbart underbart underbart!

Sommardagar på Arvikafestivalen ^_^

They say that I always singing, I have to be a happy thing.

Det är ju faktiskt mars och soleeeen skiiiineeeer!
 Eller den börjar gå ner nu men den gjorde!
Fåglar kvittrar och snön smälter ifrån taken!
Kan det bli mer underbart?! nääää ;)
Så heeeeela denna fredag har jag legat i min säng
och lyssnat på musik som får mig
att tänka tillbaka på våren/sommar 2010
så man blir lite gladare än vanligt! =D
Jag är så taggad på fiint väder så jag kan börja gråta!
TÄNK DÅ!!!
Först och främst skinjackan och conversen på! 
Sendan ett par höga shorts med ett linne till men ett par mysiga och lätta skor till.
Mysiga klänningar med bikini under och sunglasses + massa gulliga höga kjolar!
Sedan har jag fått för mig att jag tycker rött läppstift är uuuur läckert!
MUMMMMMMMMMMMMs, ja jag gillar sommar tror jag.


känner mig alltid lika cool när jag lyssnar på muuuuuusik!
dock måste jag köpa nya bäbisar för
jag har tejpat ihop ena sidan för den är trasig =<
det syns till och med att de är helt sneeea där på bilden.

Vi gör ett kompromiss spel i tysthet

Anledning till att jag älskar stjärnklara himlar </3
I sommras då jag, Mikaela, Amanda och Vickan sov hos Amanda tog vi oss en promenad till "paviljongen" i Ås som vi kallar den. Vi satt/låg där på bordet i säkert ett par timmar och bara pratade och kikade upp på himlen och lättade våra hjärtan. Vi skratta och grät och verkligen pratade som aldrig förr samtidgt denna underbara mörka himmel med alla vackra lysande stjärnor var över oss. Känslan och ett minne som aldrig jag kommer glömma!
And that moment....

Mina fingrar vill bara flöda över tangentbordet och skriva mer, men nu sätter jag stopp för det. Allt jag vill skriva är lite opassande och det skulle kännas fel. Låt oss bara tänka tillbaka till stunden och lådsas som om den var nu.
Little Marbles – För fin för denna värld I KNOW WHERE YOU LIVE

OH MY GAAAAAAAD! Nej men seriöst, jag kan googla mig själv!
Det är ju fan fett awesome! Jag är ju värsta celebrity!
Står ju lixom att jag vann denna litteratur tävlingen, om mina konståknings år och att jag har gått med i en grupp på facebook att jag inte gillar pulvermos!
Asså det är ju fett awesome!
Kommer till och med upp bilder på mig ^_^
(Bara för att jag googlar mig själv betyder det inte att jag är en nolifer)

Jag tror faktiskt jag borde skaffa mig ett liv utanför mitt hus.
Jag börjar snart bli psykisk sjuk av att sitta inne hela dagarna
och göra samma sak hela tiden, ehm.
Jag sticker nog ut imorgon oavsett jag är frisk eller inte! PUNKT sLUT


STONE FACE SUCKERS.


RSS 2.0