I know a place you've never seen...

Klockan är nu 01:00 och jag lika klarvaken som innan. Utmattad som jag är klarar jag inte sova. Varför kommer det sig att alla tankar och funderingar kommer på kvällen, då man ska vila ut sig så man orkar dagen som väntar framför sig? Platser man vill gå till, där ingen hittar en. Sitta på en sten och titta upp den den stjärnklara himlen utanför ditt hus, utan för mitt eller bara där dimman lags sig runt mig. Jag gillar när jag försvinner. Då ingen hittar mig. Då folk säger att jag är svår att nå. Jag tänker på det än idag. Orden. Jag fick upp ögon, såg det där jag måste ha missat på vägen. Var det kankse ett år sedan? Det är nu jag tänker på det. Men ju mer spontant allt är, destom mer gillar jag det. Det spontana, inga planer och ingen brådska. Ta mig bara i handen försiktigt och visa mig det du vill, dag för dag. Låt dig aldrig gå för fort fram. Då försvinner jag lika lätt. :) Men jag har alltid velat visa upp den plats jag gömt,  en plats jag vet. Får jag visa dig? Ta det försiktigt och jag kanske  tar din hand istället.

and this place is where all the inspiration comes from.
A place that makes you wanna stay.
It's like my own wonderland. the place we call beyond the horizon. do you wanna come?När låtar blir förstörda av filmer.

Måste bara säga att när denna låten kom ut tyckte jag den var så bra och gick och tralla på den som alla andra låtar jag gillar (tihihih) men efter jag såg på I am number 4 så börjar jag bara gråta när jag ser musikvideon. Jag tycker det är tråkigt att det blir så :[ 
Sorry honey but my hair is different.

Jag färgade mitt hår alldeles nyss. Ganska busigt om jag får säga det själv. 

Så som håret ser ut på bilden ser det inte ut nu.  Jag hade blött hår där, nu har mitt hår torkat. Fast jag har ju dock inte sett mig i spegeln än. he he he. kankse borde ta mig en titt och se hur det blev! 


I'll grab my bags and go...

Det gör fan ont. Gör alltid lika ont. De var nog bara en dröm som var för bra för att vara sann. Varför ska de betyda så mycket? Det gör bara ont. Det är så nära men ändå så långt långt bort. Känner mig som inget längre. Suddigare och suddigare ser jag allt. Gömma, det skiter jag i nu. Vandrande spöket? Jag vill var ett. För det jag lever för försvinner bara längre och längra bort ifrån mig. Men när jag kommit runt hörnet kommer dom alltid tillbaka och jag faller tillbaka till platsen där jag hör hemma. Hemma där hjärtat dunkar för det! 
music music music MUSIC, the reason I live!

http://www.putteiparken.se/files/PUTTE_I_PARKEN_Spelschema_utskrift.pdf
De där! det där är schemat för pip! ÖGM! jag kommer se alla band jag vill utan några problem! FAN VA BRA!! IIWIIWIIHIHIIHHIH. (AAAAA)A)A)A)The inspiration in Elsa's life.

Tänkte faktiskt berätta om de personer som jag ser upp till, dom som ger mig inspiration och dom som får mig att förstå vad jag vill.
Jag kan börja med en tjej som jag har följt i snart ett år. Hon kommer ifrån Skåne men bor i Stockholm där hon studerar på unerversitet. I hennes blogg skriver om mest som secondhand och tar så extremt underbara bilder som får mig att bli så extremt avundsjuk! Det jag gillar med Elin är hennes unika stil, nästan allt hon har på sig är ifrån second hand det blir så unikt! http://www.radarzine.se/elinkan - där kan man få en närmare titt på hennes liv!Den andra personen som kallar sig själv för Lykke Li. Det som inspererar mig med är att hon har en så underbar stil på både hennes musik och hur hon klär sig. Musiken är halvt mystisk och kläderna är det som kallas för stil! Men sen när man bara ser på henne är hon hur snygg som helst också! http://www.lykkeli.com/ - titta på henne!Okej, nu till den tredje personen som betyder allt för mig! Jag blir nästan tårögd då jag bara tänker på hur jag ska få fram allt, men hon ger mig all inspiration som finns. Hon lockar till mig mod, hon ger mig glädje och hon ger mig lyckan! Hon kör sitt egna race och hur kan man inte se upp till någon som gör det? Hon har världens underbaraste röst och ett sådant vackert utseende. Jag skulle kunna offra min lill tå eller om inte mer för att kunna få hennes så otroligt underbara röst! så om jag ska säga, jag har sett upp till henne ändå sedan i 5:an vilket nu blir typ i 5 år och hon har betytt lika mycket för mig dessa år om hon inte ens betyder mer för mig nu. Om jag ska vara helt ärlig, utan att hon ens vet att jag finns så har hon hjälpt mig till att bli den person jag är idag, hon och dom andra i bandet har hjälpt mig igenom mycket och fått mig att må bra! Det är som kärlek vid första ögonkastet over and over again och det kommer aldrig ta slut. Hayley och dom andra i bandet kommer alltid betyda lika mycket för mig, oavsett vad! Alltid kommer dom finnas i mitt hjärta, finnas i mitt liv. Tårar som sprutar ifrån sorg och till lycka kommer alltid vara till dom! Och folk kankse tänker att jag är störd av att vara så besatt och älska några så otroligt mycket men jag klarar bara inte av att inte ha dom i min närhet och känna hur dom berör mig i hjärtat. Jag får... panik och det klarar jag inte av. Jag kan bara inte föreställa mig ett liv utan dom. Utan någon att se upp till och älska som jag gör! Dom är min dysfunctional family som Hayley sa i London och den familjen kommer jag aldrig komma ur! Aldrighttp://www.paramore.net/ <3
Lady Gaga blir sämre?

Egentligen... sedan när blev egentligen Lady Gaga dålig? Jag menar, hennes nya album Born This Way är ju inte alls bra jämförelse med The Fame och Monster. Nu är jag inte världens Lady Gaga fan heller men hon kunde ju göra musik en gång i tide för då tyckte jag om henne. Första gången jag hörde Just Dance med henne blev jag galen, den va ju as bra, hon va bra och det var det första hon hade gjort. Men tråkigt nog kan jag inte säga att jag tycker hon är så bra länge men kan ju också vara att jag inte gillar musik stilen så mycket längre heller? 
Men nu bara lyssna på låten, man blir så glad och så får man en sådan sommarkänsla! 
Var detta sommaren 2007? Galet va tiden går egentligen! ='D 


Turen till Grekland...

Nu är det väl egentligen då jag ska sitta och skriva hur allt har varit på min semseter? Allt roligt som händ och sånt? Fast, näää... det orkar jag inte sitta och skriva flera noveller om men jag kan kortfatta allt och säga att jag har haft det så extermt jävla skönt, lugnt och harmoniskt! Tredjde gången vi åkte till Karpathos men första gången på stället Lefkos som vi bodde på. Och så säger jag att jag ÄLSKAR att träffa folk, lixom lokalbefolkingen som man bara börjar prata med! Helt mysigt!!
Det roligaste var nästan när vi var inne i den lilla "staden" en eftermiddag och så går vi förbi en resturang och så säger en man typ "ey, ni har ju här för 3 år sedan? HEEEJ!!!" och vi bara nej men gud hej!!!
Så hade denna mannen jobbat på tervernan där vi har bott dom två första gångerna på våran vistelse på Karpathos! haha! det är sånt jag älskar med att vara ute och resa! alla möten med människor! :D
Men nog om det! Jag skulle kortfatta detta ja! Det har varit sol varje dag och havet går inte bli bättre på något ställe i världen! Punkt slut! Nu var det bara skönt att få komma hem och lägga sig i min EGNA MJUKA säng med MJUKA kuddar och inte på någon hår säng med hårda kuddar >_> och sen att få stänga in sig i mitt egna rum utan att några andra människor runt omkring mig kommer och är nära på mig hela tiden! BLÖK! 
Fast ändå, jag gillar inte att komma hem efter jar varit borta. Det blir lixom, deprimerande på sätt och vis?  Men jag har ändå längat hem! Har läst I am number 4 under resan så jag har bara velat åkt hem och kika på den så det ska jag jammen i mig göra nu innan jag somna skönt i min underbara säng! ='D
en bild från mobilen sedan igår kväll, men de får duga så länge! ^_^

Till 9:orna <3

Jag har alltid tänkt på 9ans avslutning som ett av de sorligaste kapitlerna i mitt liv men idag kändes det inte alls sorligt. Det kankse borde det? Att veta att man skiljs åt och inte kommer komma tillbaka till Gunnarsbyskolan och alla man kännt sedan man började på förskolan. Det känns ändå konstigt att tänka sig men att veta att det är slut nu känns ändå så otroligt bra! Jag har kämpat och slitit i det sista året för denna dag. Några dagar har jag inte ens vetat vart jag skulle ta vägen för det blev för mycket för mig men nu är jag klar med detta och är redo för min resa ut mot gymnasie tider! 3 år till med allt med det jag älskar! Foto, film, skriva, tv, radio... ah, allt de där! Jag är redo att ta steget till det nästa kapitlet i mitt liv. Starta något nytt och avsluta det gamla! Jag kan inte beskriva hur glad jag för att få köra mitt egna race nu! Mitt alldeles egna som ingen kan stoppa mig i! 
Men nu ska jag inte säga att jag bara är glad! Klart jag kommer sakna er alla så otroligt mycket! Vi har haft så tur att vi har haft en sådan sammanhöring alla dessa år fast bråk och tårar så har vi alla hållt ihop ändå! Vi har funnits för varandra oavsett vad! Men vi ska inte säga hejdå riktigt än! Vi har våran kväll i kväll som vi ska göra till den bästa tillsammans oavsett hur vädret ser ut! Sen ska vi inte glömma hela sommarlovet som vi har tillsammans också! 

Ni ALLA i 9an kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta för att ni har gjort mig så glad och fått mig att skratta alla dessa 10 år!
Ni ska veta att ni betyder så otroligt mycket för mig och kommer alltid göra! 
Alla lärare genom åren och speciellt ni under högstadiet.
Ni har lärt mig allt jag kan så tack så otroligt mycket för alla år! 


Men nu kör vi! Kommer alltid tänka på 95:orna på Gunnarsbyskolan när denna låten spelas! Taio Cruz – Break Your Heart.  Och nu gjorde jag nästan så det föll en tår! Men denna låt får mig alltid att tänka på er då vi firande Linus Malm på honoms födelsedag, och damn. Det var då vi alla klickade och fan för kul vi hade. Vi sket i melodifestivalen och spelade denna låten av väldigt många!!
PUSS på er och ALL MY HAPPINES TOO YOU!
Lycka till i livet och hoppas ni får det bäst! =]Jag vill rista in dom för evigt!

JAG KOM PÅ DET!! Den dagen (om den kommer) då jag får för mig för att invenstera mig en tattuering på min kropp ska jag rista in en Paramore text!
Nu blev ni chockade va?!?!? va, va, va, va??! 
Ah men hur som helst.
"open your eyes like I open mine. It's only the real world". hur jävla fucking awesome skulle inte de vara?! typ i nacken... 
jag gjorde en awesome bild också..
men allt är bara pucked upp och ville inte sparas.. FUN! 
om jag ser någon komma med denna tattuering kommer jag slå ner den, japp! I left my heart with the music

När du är kär i musik och drömmer dig bort till en plats där ingen annan än du och musiken finns. Då ingen kan eller får störa dig där du svävar på musiktoner och rytmer. Då du känner dig lycklgare än någonsin och då du får känslan av kärlek som ingen kan förändra. Hjärtat som stannar till en tag och sedan smälter av de vackra som inte går att beskriva utan att utföra den själv. 

Vart vi ska ta vägen sen? Jag har ingen aning, jag är bara en förvirrad tjej med inga ideer. Jag ser mig omkring, kankse letar efter samma sak som dig? De flesta klarar sig fint, men jag vill inte stanna på en plats. Jag har egentligen inget att säga, bara ibland. Nästan inget seriöst. Bara ibland, då jag är seriös. Efter en lång lång tid av väntan. Säg inte att det har varit så, nej. It's never been like that.Waiting for my time to come

Jag har aldrig något att säga längre. Jag har inget random som är onödig rolig fakta att skriva och jag har ingen liten berättelse att berätta heller. hum, jag kanske borde slapna av lite, juuuuust relaaaax an chill'N! Sounds nice. Jag kommer nog på flera randoma små inlägg då, och några sagor som spelas i mitt huvud och vill ut i min värld på blinding! ^
|

kanske bra att veta?

the circles only three things around in my head.

Mina högsta önskningar 2010 var att få
- åka till Japan/Tokyo. 
- se Paramore på en riktig konstert.
- flytta. 
Två av önsningarna slog in och jag blev världens lyckligaste flicka på jorden. 
Saken är nu att jag want so badly go back to those places!
Jag vill inget annat än det just nu! 


- jag kan inte ladda upp bilder...  jag hatar inlägg utan bilder.
ÄEMHm, jag laddar upp en bild när det går att ladda upp bilder igen! wiiiiihi!

Twitter is better than facebook.

Organge hår.. asså, that's awesome enligt mig! 
jag hade en bild på mig själv med orange hår en gång men nu hittar jag den inte. sad face on my face. men jag ska färga håret imorgon. men jag ångrar mig att jag köpte denna hårfärg. vill ha lite mer röd färg än denna. men vi får se på resultatet.  jag blir kankse nöjd ändå.


are you interested?

ja, men det är alltid något! ^^, 
och jag kan väl erkänna att jag stalkar folk jag tycker verkar awesome och coola. sådana personer som jag är bff's med i min fantasi och jag tycker om att skriva onödiga rader som nog mina 32 followers läser. vi kan ju hoppas det! 


there you wanna be somebody?

vad som än händer på internet följer hur som helt med i verkligheten.
jag menar, på internet kan man bygga upp sig själv precis så man vill vara. man hittar på en slags fantasi värld där man klarar det mesta och känner sig starkast. allt man inte vågar i verkligheten klarar man bakom dataskärmen. man är någon där. man får den repsekt man vill ha och man är inte den mes som i verkligheten. 
för hur jävla fucking amazing är det inte att få bygga upp sina egna värld bakom en skäm lixom. en skärm av teknik. bete sig precis hur man vill och komma upp med sina egna regler. en värld med inga gränser, typ. 

Internet är platsen man blir något idag?

ah, chatroom fick mig på dessa tankar. för den filmen är skrämmande sannolik om det är så man säger. riktigt jävla bra om man gillar halvt sjuka filmer om internet och psyko. ah, jag kan nog inte förklara den på något bättre sätt! men grymt bra! värd att se innan man dör! ^^, 


it's never enough


OKEEEEJ, denna har jag visat förr, men GHAD so wonderful! 

I'm over, getting old!


rape me?

Asså, varje gång jag tittar in i den där spengeln i mitt rum blir jag alltid lika rädd! 
asså, jag tror fan det är någon random typ som vill rapea mig! :'<Riktigt bra cover'!


Finns inga ord för hur lycklig jag är!


would you sing it back to me?

finns inget att ta kort på. finns ingen inspiration. allt ser de samma ut. det ända som gör skillnad på allt är solen och solens strålar som gör så det blir lite vackrare än vad det egentligen är.

blommor..  något av de tråkigaste att ta kort på egentligen, men när solen lyser på dem ser dom ändå så oskylldiga och söta ut.
imorgon kanske det finns något roligare att ta kort på. 
det skulle jag gärna önska! 


I guess i'm dreaming again?

hur kan man egentligen veta om detta är den riktiga verkligheten? hur vet vi egentligen att detta är vårat liv och inte bara en dröm som vi kommer vakna upp från när som helst?

för att få se det ansiktet igen, jag vill men jag vågar inte. men man ska vara stark va? 
en sak med att få börja på gymnasiet, på en skola där det bara går ett par få ansikten jag känner sedan förr känns bra! att veta att det finns folk man trivs med och aldrig gjort en något ont, men det bästa är bara att man aldrig kommer få se de ansikten man inte vill se varje dag för man blir bara påmind av gammalt skrot. allt de där som gjort så hjärtat blöder. bara att få ett slut på det. det slutet ingen vill få slut på nu. 
men, försvinna från det man inte vill hantera är fel. men det känns bättre och om man bara för en slump ser ansiktet igen, om flera år kanske man inte känner sig på samma sätt , man kankse inte känner... något alls?

en gammal saga om en flicka och pojke som avslutade sin resa genom livet av ett misstag och sen försvann. träffades på en perrong efter flera år. dom tittade på varan och stoppa upp och det kändes som de brann. de tog några steg för att se om det var sant, sakta men säkert brast dom ut i ett skratt men tårarna föll men ingen gav tröst...
vilket slut är det man vill ha? ett lyckligt eller sorligt. så om det var din dröm, vad skulle du nu valt?sett bilden förr? 
hur som helst orkar jag inte ta kort. 
-Vart finns inspirationen, frågar jag mig då.

music is all i need !

Imorgon... imorgon släpps HELA låten MONSTER av Paramore!!!! 
Jag klarar inte att vänta längre! Jag älskr den. Dom 31 sekunderna av låten som redan finns ute är så jävla underbart vacker så GAD! Hur jävla amazing kommer då inte hela jävla låten vara?!?!?! iiihihih! 
!"#¤%&/(/%¤#"#¤%&/(
(#"#¤%/(/%¤"¤
%&/(/%#¤
"#¤&/)()(#%&/)(=(&%¤#¤%& <3JAAA, så glad e jag just nu! =DDD

I'm thinking about you!

nej, jag vill inte. jag får alltid en lika stor klump i hjärtar var gång jag hör de. <3bilder säger mer än ord.

nu tror jag det bara är skor och lita accesoarer som fattas till skolavslutningen! 
kanske något att sätta på sig på avslutnings festen också?

>_______<

Äh nu går jag o städar!

When people make me happy!

ÅMG! Jag tittade in på www.fannybadh.blogg.se! Det är en blogg. Flickan som heter Fanny hade skrivit om mig och denna bloggen som tillhör mig. Då log jag rikigt mycket och var bara tvungen att ta ett print screen för hon gjorde mig glad! ='D 

|
v

^
|If this was forever?

Åh, ni vet den här känslan man får när man har sommarlov? Ni den där underbara känslan när man känner sig avslappand och känner sig fri och ledig! Solen som lyser ute och man bara kan sticka ut och sola och länna solens stråla tränga sig in i huden. All the freedom! Inga krav och ingen stress! 
Visst, nu är vi lediga fram tills tisdag så det är ju egentligen inte lov men den känslan bara kom och jag älskar den! Det bara pirrar i magen på mig att veta att efter vi har kommit tillbaka till skolan så har vi våran middag på onsdag sen på fredagen där sätts betygen (de sista betygen, gaad!) och sen nästa vecka där städar vi typ bara och kommer åka på en tur sen är det fotbolls dag (>_>) och sen... sen slutar vi för gott! Ingen mer Gunnarsbyskolan och vi kommer inte komma tillbaka till alla vi gått med tillsammans i 9 till 3 år! Nästan lite ofattbart men ändå så längtar jag så grymt! Jag kommer gråta men jag tror vi alla längtar! 

sommaren 2011 ska jag ta vara på!
kan bli den sista vi alla har tillsammans innan vi går skilda vägar! ='D


sommar fäger och sommar nätter och en Grekisk ö!
-måste nog ta nya kort snart också.. eheeh O_o

I'm actually better off when I hit the bottom

are you happy now? we're smiling but we're close to tears...
when we're close to the bottom we try to look nice, nice to the people around us.
feeling like they want to push us down when we all just want to feel peace.
we take a step out and put on our new fake smile.
the smile we hope nobody will look through.
so why? how could we do this to ourself?
just because we thought people would look down on us.
the broken heart that's keeping us away from the light, the right road and to the life.
so tell me why this wall standing front of us and keeping us behind all the signs.
all the heavy things you pushing down on us is keeping you alive.
we're like the broken souls that want a home that will make us safe.

so let's put our fake smile on and not think about how tragic it all is.
now you know we're all is smiling but we're close to tears..Det är roligare att skriva på Engelska än Svenska. 
Allt blir seriösare och meningsfullt,
tar fram känslorna mer än de svenska orden.

Tack o godnatt!

RSS 2.0