Valborgs kaos på stora torget.

HEJ! Det är valborg! Ja kul tänker jag? Nä, inte precis jag tycker bara att det ska bli roligt att få gå till Martine för hon ska ha KALAS! hehehihi. Flickan fyller år imorgon. Och nu är ag rikigt hungrig så det ska bli gott med mat! WIIIIO* ^_^  Nu försöker jag också sätta på min strympbyxor och jag har alltid samma problem med det. Men det fick!Ett paket till Martine.Sen var det ju, vilken klänning ska man sätta på sig?! O_oHEEEEJSVEJJS!
(jag orka inte runda bilderna för nu fick jag brottom!!) heheheh

All the cutie pies!


EHM.. Egentligen tänkte jag vara cool och ta lite kort idag efter jag kom hem ifrån Karlstad (hängde lixx på Mikaela och hennes mooorssaa), men ja.. jag tänkte lixom ta kort på lite smått jag köpte. Ni vet sådna här random bilder som ser lite coola och mystiska ut och inte sådna fula "fjortis visa vad jag har köpt bilder"? Ähm, men iaf jag somnade på soffan ist! Det va skönare! =D Men just precis nu fick jag en så otrolig kick att gå ut och ta kort på våren lite fula bilder så lixom. Men det är ju becksvart! *blööö*

MEN! Eftersom jag inte har någt för mig kan jag ju ändå sätta mig och fixa lite bilder ifrån Uppsala/Stockholm?! Eller kankse göra en ny header, för lixxoom den jag har nu ser ju lite retard ut mot min bakgrund. EEEHEh


eheheh, den bilden är lite randomis! jag har på mig en söt tröja med gulliga hundar som pratar eller om det är katter? Jag vet inte men min mormor och pappa trodde det var en sov tröja när jag köpte den förra veckan =[
Nej. sa jag tillbaka till svar till dom två då när dom frågade var för sig!Are you my stalker?

Jo men lite besökare har jag ju faktiskt? Och det är ju faktikst lite kuuuul!
Men säg mig? Vad är egentligen roligt att läsa? Jag är bara skriver och skriver och skriver och skrier och skriver.
Men det är ju också lite kul! heheheheheheeheheheh. Kanske ska byta image och bli Kissie? Är ju ändå min.... dröm? Eller?! VA? ÖHHÖHÖH?? ='o
*blääeookeokework-blä-äcklel-rysningar... går och halv spyr*,.jo men TJA!
Are you happy now? Is it a perfect life?

Eftersom jag har gått och blivit heeeelt beroende av nu mitt favorit program Glee sitter jag uppe och väntar som en galning på att det senaste avsnittet ska komma upp på nätet nu någon gång under kvällen! Håller ju dock på att somna för jag är så förbannat trött men ICKE! Jag ska se på det, punkt slut.

One thing, just one thing? Ta min ungdom?
Okej, nu är det så att jag blir lite, en aning galen på att vara 15 eller mer sagt 16 (18 dagar till det), men hur som helst. Vad ska man göra?  Som alla andra tonåringar? Är det kul? Är det kul att göra samma sak varje helg?
Jag har aldrig sagt nej till att ha en awesome kväll med mina vänner men ibland kan det balla ur. Bli för mycket.
Blööök. BLÖÖÖK. Därför ska jag uppfinna ett piller, ett rosa piller som gör så man växer 2 år och blir 18 eller varför inte 20 år för den delen. Jo men så man äntligen kan få göra allt de där jag längtar efter. Typ ja, få se.. Ta körkort, åka på alla dessa festivaler utan att vara beroende av mina föräldrar, åka utomlands, få se allt i världen man inte fått se, flytta, känna sig fri, fokusera på allt det dära man vill hålla på med i livet och glömma allt onödigt. All skitsnack, all ånger, alla känslor och all skit bara! Där satt det!

Men man behöver inte vara som alla andra tonåringar ändå. Varför inte gå sin egna väg och skita i det andra? Då kan jag kankse behålla min ungdom lite till ändå. Lixom för en stund. Tills timglaset rinner ut!It's a sick sick world.

Jo men skräll att jag mår dåligt då! *wiiieeeeeee*
Huvudet är så tungt så det känns så nacken ska gå av illa mående och matt! KUL =D men för att ha något att göra idag så jag inte behövde känna mig så tragisk tänkte jag gå ut och verkligen steka idag!  ah men nehej då, då försvinner solen och det blåser lite små kyligt! Ännu roligare! Men nu ska jag inte vara så tragisk som sagt, teven är ju faktikst riktigt rolig ibland då! Hehehöhöh


Bigger boobies?

Hahah, jo men visst! Ganska coolt ändå rå? XP hahahha, jag kan inte göra något annat än skratta...


Like a lonely lovers charm...

Egentligen borde jag ligga och sova, egentligen borde jag göra en ny design som jag trivs med och egentligen borde jag göra så otroligt mycket mer men jag blir sönder stressad! Jag behöver lugn och ro.

Vi alla borde tagga ner, tag ett steg tillbaka istället för två eller tre för mycket.
Vi kommer känna oss bra och vi kommer klara allt så mycket bättre. Men när inget händer blir jag så trött på att vänta på något som jag vet inte kommer hända. Får ta tag i sig själv och göra det bättre på egenhand. Stanna upp istället för att springa. 

Ju längre man faller, desto sämmre ser man allt. Men desto högre man flyger desto  klarare ser man allt.
Ju högre vi kommer, mellan flodar och vindar kan vi klara allt bättre. När man känner att allt dansar, stanna till och dansa lite till.  Vi kommer bli bättre än vi var, så dansa medan du kan! Älska det det älskar. 


Glad Påsk?

Påsk var det ja.. ah okej. Har inget att säga om Påsk egentligen. Kommer inte ens ihåg den dagen Gud uppstod  på eller vad han gjorde, och jag tog konfirmationen för ett år sedan? Höhöh, ja men så kan det ju också gå!
Mat ska jag äta iaf! :'D  Ja men GLAD PÅSK IALLAFALL! (h)

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Okej. Nu har det varit ett par hektiska dagar! Men gud vad jag har njutit!
Uppsala först i 4 dagar och gud vilken mysig stad i Sverige!
Men det tar vi någon annan dag! NU SATTSAR VI PÅ HÅKAN HELLSTRÖM! yes!!!
Ja, jag och Mikaela var ju och njöt, verkligen njöt på Håkan i Löfbergs lila arena. Asså, OMG.. vilken kille! Om jag inte stod och sjöng stod jag bara och nästan blundade och bara kände musiken, de underbara texterna och älskade stunden! Nu är våren här! Och det tackar jag Håkan för!

Fick ju tyvärr stå och vänta på mamma och pappa i ca 1 timme och 20 minuter på att få åka hem för dom åkte tydligen när konserten var slut. JÄTTE KUL! MEN gud! När jag, Sofia och Jojjo satt untanför så ser vi Håkans buss! Vi bara WOOOooooowww! Det var pretty aweseome!


The music in my head never stops!

Okej. Bara för jag var tvungen att lägga ut inlägget om Brick By Boring Brick i inlägget under känner jag mig bara för att lägga ut ett inlägg om "Liquid Confidence"  men den har ingen underbar video som Brick By Boring Brick.


Men det har  "Jealous Minds Think Alike" och den är rikigt grrrrrrr bra den låten!

She lives in a fairy tale somewhere too far for us to find.

Bara för att jag har har blivit helt galet kär i Brick By Broing Brick för 1001405555635 gången!!
Bara lyssna på texten, den är ju helt jävla underbar
!She lives in a fairy tale
Somewhere too far for us to find
Forgotten the taste and smell
Of the world that she's left behind
It's all about the exposure the lens I told her
The angles were all wrong now
She's ripping wings off of butterflies

Keep your feet on the ground
When your head's in the clouds
Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Ba da ba da ba

So one day he found her crying
Coiled up on the dirty ground
Her prince finally came to save her
And the rest you can figure out
But it was a trick
And the clock struck twelve
Well make sure to build your house brick by boring brick
or the wolf's gonna blow it down

Keep your feet on the ground
When your head's in the clouds
Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Well go get your shovel
And we'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle

Well you built up a world of magic
Because your real life is tragic
Yeah you built up a world of magic
If it's not real
You can't hold it in your hand
You can't feel it with your heart
And I won't believe it
Well if it's true
You can see it with your eyes
Even in the dark
And that's where I want to be, yeah

Go get your shovel
We'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Go get your shovel
We'll dig a deep hole
To bury the castle, bury the castle
Ba da ba da ba...

I'm alright, I can't say that I'm sad.

heheöhö, egentligen borde jag sitta och göra läxorna som jag skjutit upp hela dagen just precis nu, meeeeen jag känner inte för det. jag vill inte. fast jag kommer väl få stryk om jag inte gör dom så är väl lika bra att göra dom ändå. *suck*  men vi skjuter på det liiiiite till! He eh ehe

EN SAK till. Imorgon, åker jag till min mormor i Uppsala och det ska bli mysigt! Jag ska gå på skolan i morgon och sen åker vi. Sen kommer jag hem på torsdag och på fredag ska jag och Mikaela på ingen mindre än Håkan Hellström! AWESOMEEE.. Fast det tragiska är just precis nu att jag har fått för mig att jag bara kan lyssna på Paramore och i mellan åt You Me At Six. Hur i hela friden ska jag då få Håkan feeling?!  (Ja, okej jag får för mig vissa saker ibland och kan inte ända på det) Men vetti? Det blir säker fint detta ändå!
Ledig i typ 2 veckor och det kan jag inte klaga på! =D


THE BOMB.

OKej, jag har tråkigt och vill dela med mig min tråkighet till folk!
Bäääähähähähgäer. Jag skrattar, så ni får skratta...

HAHA, om ni vill se/höra Zac spy i sluet hoppa typ til 1:44. COOl kille! :D


De långa nätterna jag vill att allt ska vara som förr sitter jag och stalkar Paramore under den tiden de var 4-5 och inte 3.
PUSs och godnatt!

Wanna be your victim!

Asså, jag menar det! Detta är det bästa jag gjort! Jag gör framsteg!
HEHEHeeeee.e


Okej. Det kanske inte syns så väl. Men jag kan ju säga att min statistik lyder
Scour:4
Death:4
+ att vi visst började spela när jag precis skulle ta printscreen så jag dog.
men det är ändå det bästa jag gjort utan datamus.
IMORGON blir det troligtvis ändringar på det iaf ^^,

Intressant inlägg må jag säga! Nä, okej inte så värst. ville bara skryta lite eftersom jag är ganska så nöjd där faktikst.! (höhöh) Men en anna kul grej då! Idag (okej, kl är 01:09 men jag pratar om 15 april iaf) äre för tusikan bara en månad tills jag fyller! Jag är ball! Klarar döda 4 pers + ett headshoot och så fyller jag om en månad. VÄä''rsta aweseome!! Eller så är det bara aweseome för jag är alldeles för trött för att sitta och skriva just.
Öhm, jo godnatt kankse vi säger istället!
XXXXXXXXX

Marcus Price – Bubbelgum - Rebecca & Fiona Remix

Come on and relax!

Tog cykeln ner till centret förut. Jag sket i att mitt huvud gjorde så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag sket i att jag ville gråta för jag hade så ont i hudet för jag ville ha min dr pepper och sedan såg jag några kinder maxi som låg och väntade på mig framme vid kassan! hehehehe!
nu sitter jag och njuter av mina kinder maxi och dr pepper i min ensamhet! Det är mysigt tycker jag! Fast, tycker tyvärr det blev lite läskigt när dörren började knaka i mamma och pappas sovrums dörr. Men jag är modig! Jag är som Baby Doll. COOOL och modig! :3
PERFA fredag än så länge juuuu bortsett från att mitt huvud är värre än förut. Men om jag äter mat blir det bra! =D
Ingen kan se dig, ingen mer frågar dig om hjälp.

Började för länge sedan, ville bara sjunga men jag fick kämpa för min dröm.
Jag ser inget fel med den. Tvivlade och gör det än om det skulle gå.
Skriva ord finns kvar får gott, det du säger bleknar bort och jag har mera tålamod än vad hårda ord. Det måste du förstå...

Alla ska bli något. Ingen nej ingen är något speciellt här i staden.
Allting är viktigt, alla har brottom och det går fort. Som jag har det bättre?
Alla ska bli en ny person. Allting ska bytas, ingen lever längre än ett år.
Du har aldrig sett mig seriösare med och utan färg.


Alltid älskat Veronica Maggio. Har alltid älskat hennes underbara texter. Hennes underbara texter som rör vid hjärtat. Texter som man sjunger om och om igen och aldrig blir trött på. Och nu när jag nu precis lyssnade på de första låtarna av henne jag hörde blev jag nästan helt stum.
Hur kan människan göra så harmonisk och mysig musik?

Veronica Maggio – Kan inte säga nej
Veronica Maggio – Gå nu

Veronica Maggio – V för Vendetta
Veronica Maggio – Gammal sång
Veronica Maggio – Inget kan ändra på det

Veronica Maggio – Jag kommer

SÅÅÅ 27 april kommer henns nya album ut! ^^,
JO! om nu vill lyssna på en av hennes låtar från det kommande albumet som heter "Välkommen in" ring då 073-9525006! Det är det ända stället du kan lyssna på låten än så länge!

Hunt for ice cream truck.

AHHAHA, okej. Jag känner bara för att berätta en rolig grej ^^,

Jo jag sitter i mitt rum och hör på musik och sitter här vid datorn som vanligt och så hör jag helt plötsligt glassbilen och blir sugen på glass som aldrig förr! Då springer jag ut till köket och skriker kan vi inte köpa glass men då säger pappa "Ja, om du springer och letar upp den så". Men jag såg den inte på något ställe ifrån huset så jag och pappa sätter oss i bilen letar efter den men vi hittar ingen jävla glassbil så vi åker upp till översia för att se om den hunnit dit. Men nej då! Ingen glassbild där heller så det slutar med att vi åker till Konsum och köper glass. Då blev jag nöjd och glad och åker hem med min glass och sen när vi precis ska åka in på våran gata säger jag och pappa "lovar att glassbilen står där borta hos grannen nu!" Jo men vad gjorde inte då? JO den stog där och då har vi åkt runt i hela Charlottenberg och letat efter denna jävla glassbil och när vi väl köpt glass på konsum så står denna jävla bilden på gatan! XD HHAAHAHAHAH!
Måste säga att det är lite klockrent.

^^,


En bild på månen. Jag satt i mitt fönster.
Använde mitt underbara objektiv och lekte med det.
Bilen blev studdig, men det gjorde inget för mig.
Allt behöver inte vara skarpt för att vara fint.

Jag kan inte sluta tänka på MITT ÄLSKADE PARAMORE!

Jag har sagt till mig själv att jag inte ska skriva så mycket mer om mina känslor och tankar om Mitt Älskade Paramore men jag kan bara inte bärga mig! Visst, finns väl egnetligen inte någon som bryr sig om när jag pratar om dom jag avgudar, ser upp till och typ lever för (?) som en jävla galning, men vet ni vad. Jag gör det ändå!! sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå...


124TYADSSFTHYGUK!"354658/)(=&/C%B&NM;OIQD#%&/ITYRW#"FG%&(/GF!!
Okej, bara lite efter raktion om att jag verkligen ska få se dom igen! TACK LARS! Du gjorde mig glad. Du påminnde min hjärna och hjärta om att jag ska se på Paramore och det gjorde mig hur lycklig som helst! Asså, jag kan verkligen inte fatta att min BABEs ska komma till PIP! *IIHHH**  Asså, jag känner att jag verkligen behövde detta nu. Behövde påminnas om att jag ska se dom. Jag behövde bli lycklig på nytt och vara världens lyckligaste tjej ändå tills jag ska se dom och ännu lite längre! Asså assså asså asså, känner att det blir mycket "asså" nu. MEN JA! Jo, jag har för tusikan inte varit gladare sedan den 15/11-2010 då jag och Amanda var i London och såg dom! ASSÅ OMFGGG!!!! I CAN'T BELIVE IT!!
AMANDA OCH JAG I LONDON: w'ääy! dagen=underbar! <3(tänkte ladda upp en egen video från konserten men blev från Youtube ist^^. med bob när han sjunger Misery Business till och med! )
ASSÅ, jag har en så lycklig kännsla så jag nästan vill spy! Det kallar jag en lycklig männsika! ='D


Tomorrow never knows

Egentligen borde jag väl inte har problem med att stava mitt egna efternamn men, öh. Det är ju svårt. Måste alltid dubbelchecka några gånger så jag vet att jag stavat rätt när jag skriver det på datorn. HÄHÄH!
IDAG SÖKTE JAG SOMMARJOBB! Damn, I'm good! Nu ska jag bli en duktig flicka som jobbar i komunen i 3 veckor till sommaren! KUL, eller?  *.* 

ÄNNU EN ROLIG SAK! Sista nationella provet i Engelska imorgon! *WIOII* eller. Sen återstår matten! ÄLSKADE MATTE! hur ska detta sluta!
Men jo, låtsas svar om vi kommer in på gymnasiet kommer vi få besked om i början på nästa vecka ockås. Jag dör nästan lite inomords när jag tänker på det!


(Puss på Johannas Balder!)

Hur många gånger jag gjort detta vet jag inte? Men man förändrats och men kan faktikst ha lite små trist ibland så här mot kvällen så varför inte?!?

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? - Hahehö.... ja ^^, fast det är ju inget nytt! 
2. Är du lycklig? - När jag känner för det är jag det! 
3. Är du uttråkad? - ofta min vän, ofta...  men man kan ha kul ändå! ^_^  
4. Är du ledsen? - Nää, inte så värst mycket längre. Alla har sina perioder c;
5. Är du italienare? - Ah, faast neeee...
6. Är du cooling? - Behövde du ens fråga? 
7. Är du från irland? - YO BROH. näe
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Tänka sig, att det är dessa varelser att!  

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Yeah, I do o_O'''' 
2. Har du någon gång blivit sårad? - Jo meeeen aaaaah....... HÄ EH
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? - åh ;_; gud ja 
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - JO, men vem vet?! ;33
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Jag är aggresiv för sådant ^^, neeääej, men nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Hur hemlig är den om den berättar för mig? >: 
7. Är du kär? - *går och gråter i ett hörn* LIIIV MIII ALÖUN 
8. Vill du gifta dig när du blir stor? - Har en bok av hur my day will be. Fast nä, jag har knappt tänkt tanken! O.o

Tio saker, två alternativ!
1. Kärlek eller lust? - DAMN, I'm just a baby. How should I know?! Neee, men kärlek
2. Hår eller ögon? - FANDÅ! Hår kan rädda ett mindre snyggt ansikte, men ögon är ju fett feint... PASS! 
3. Katter eller hundar? - Possssiiolosshimosshii, vovvve 
4. Några få bästa vänner eller jättemånga? – NÅGRA FÅ FINA VÄNNER SOM ÄR ÄKTA!
5. Tv eller internet? - Internet <--- TV finns där med ju, silly you, vi lever i 2011 
6. Coca-Cola eller Pepsi? - Cola zero om vi ska snacka cola!
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - Hemmakväll är mer min grej awwssåå. 
8. Pengar eller lycka? - pengar känner jag för nu. eller bara ett rum och en vägg att stirra rakt in i?!
9. Dag eller natt? - Natt! 
10. Msn eller mobil? - ehm... jag blir lika irriterad på båda varelserna men jag andvänder dom ändå?

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Ne, duktiga barnet har inte ens försökt! 
2. Brutit ett ben? - Inte gjort det heller ^_^ FAST! Det vet jag faktikst inte hur jag klara undvika O_o 
3. Gjort nåt du ångrar? - Ja JORÅ. Ganska ofta.
4. Hoppat Bungee Jump? - HELL NO!
5. Ljugit för någon du tycker om? - Har hänt! 
6. Ätit en hel tårta? - Ja..själv...tjockis, kan ha hänt?
7. Gjort bort dig offentligt? - Va, vad säger du? Pratar vi om min vardag och livsstil nu? 
8. Viljat bli tsm med ditt ex igen? - ÖHM:.. 
9. Gråtit när ett husdjur dog? - jaaaaa, min fiskt... *snyft*
10. Velat försvinna? - Ohja, jag är lite mänsklig! 

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? -Mikaela
2. Telefonsamtalet du fick? - Jonaaas
3. Personen du var med? - Min syster och killen Joakim.
4. Roligaste grejen som hänt? - DEN senaste saken, ehm... lätt road som jag är hittade jag massvis med roliga filmer som jag och Mikaela typ dog lite utav x_x
5. Personen du sms:ade? - Min mamma ^^,
6. Du kramade? - ööööööööööööööh. jo farmor vaerreee ju!
7. Du senast skrev till på myspace? - ehm. Jag inte ha myspace?! 
8. Du kommenterade? - "Ja."
9. Du tillbringade natten med? - Sängen. Vi kommer ganska bra överens. Sängen och jag!

You have never seen anything better!!

OH DAMN! Sucker Punch....  Finns det ens något mer att säga?! Nä, tror inte det för damn it för en bra film. ASSÅ FAN VILKEN BRA FILM! Det typ bara WOW, och sen den typ bara WAOW och bara OH. Det är min nya favorit film. EHEHEHEEH. Jaaa, jag säger det till alla nya filmer jag ser nu för tiden men det är ju sant. Alla filmer blir bara bättre och bättre!
Men girlpower, manga, action, explotioner, tårar och spänning! Kan ju för tusikan inte bli bättre!Various Artists – Sucker Punch - Mäktigt soundtrack! ^_^

EH EH EHEH, ganska så trevlig dag i Karlstad med AMÄNDA, NOHA and DAVID!

DON'T EVEN THINK ABOUT IT!

woW! Jag blev attakerad av en nattfjäril. Den lixom bara flööög på min data skärm. Ja blev vettskrämd! Så jag lixom slog till min skärm, den försvann. SEN kom den tillbaka, men jag ville inte skada den lilla stackarn men den fick en liten puff och har inte kommit tillbaka. Vet inte hur det gick med den men det jag vill säga är att INGEN då menar jag INGEN får störa mig på natten då jag vill har min tid tillsammans med mina vänner Paramore. DAMN YOU IF YOU DO IT!The other way.

I DID IT! Efter ungefär 3 till 4 timmar hos frisören så har jag både klippt mig och färgat håret!! *WiiII* Första gången i... hela mitt liv (?)  som jag är nöjd över det faktiskt. (Iaf nu när det är platt). Jo, men färgen blev jag riktigt nöjd med! Varm brun färg med lite röd nyans! Hihihih!"" Sen.... bad jag om att klippa luggen! ÅMG! Jo, men det blev bra! Jag ville ju det. Jag har tjatat om det. Det känns coolt. Jag är brutal! He ehe, jo men typ. Jag kan iaf sätta upp håret nu (A)
MEN NU ÄR DET IAF GJORT! 


Längden är det ingen skillnad på. Jag vill ha långt hår. SO DON'T TOUH IT!

My head is my home

Hur musik än kan beröra hjärtat så mycket, det vet jag faktiskt inte. Men jag älskar'T! Hjärat hoppar över ett slag och kroppen känner sig avslappnad. Musik= Yoga? Faktikst, jo lite så.
You Me At Six - Ibland känner jag för att bara älska dom lite mer än vanligt (A)

Jag har alltid haft drömmar. Jag har alltid velat gå mot strömmen istället med strömmen. Jag hittar saker som gör mig att må bra. Då håller jag mig fast vid dom. Som en slags livlina. När resten av omvärden inte sammarbetar med mig, stödjer jag mig mot det som gör mig att må bra. Då tänker jag bara på det. Det är då det känns bra det är då omvärden vill sammarbeta igen.

ÖHM! På torsdag ska också bli en ny människa hade jag tänkt! Värsta makeovern ska jag gå! Nä inte precis, bara lite halft. Mitt hår ska iaf få en ny färg och jag ska klippa mig. Jag vet inte än om jag vågar klippa min lugg lite kortare så jag kan sätta upp mitt hår och ha nere mitt hår som alla gulliga japaner. Problemet är bara, vågar jag?!Bring the flowers to me

Jag tycker människor är hemska. Varför? Jo för att människor är grymma, falska och ja... typ så?

ÄH, jag orkar inte skriva mer om det. Men nu vill jag iaf ha sommar! OCH VÅR PÅ RIKIGT och ingen jävla mer ful äcklig snö, tack?! Jag  vill köpa kläder som man känner sig glad i och leker med solen! Jag vill dansa fram på gatan tillsammans med alla blommor och det gröna gräset och solen som lyser på mig som en strålkastare på mig. Få tillbaka insperationen och njuta av livet tillsammans med en kamera i handen och musik i öronen! So I can dance with the beat! IHihihih, jag blir bara glad av att tänka på det! x]

WE CAN SEE THE SUN
YOU WILL REMEMBER THIS¨
- dom playlisten får mig att bli glad och tänka på solen!
KLÄDER! det är kul! *_*


RSS 2.0