bara för att man skrattar lite...

OH SNAP! jag glömde säga. eftersom jag var en rebell idag så blev jag och my brohhos portade från kiosken/elevrummet på skolan. öhm, okej så vi alla! för vi skratta bara för "killen" (nämner inga namn, jag vill vara snäll) slickade på en glass!!! I mean... come on!!  sådna saker som det kallar jag för patetiskt. får man inte skratta och njuta utav livet? Är det inte de man ska göra?! *sätter mig ner på mina knän och skriker "why" och en filmkamera snurrar runt över mig*

i'm screaming for nothing.

wweheh,  jag gick hem ifrån skolan förut. rebell! hade bara en lektion kvar! men jag hade faktikst så fruktansvärt ont i mitt huvud. ondare (heter det så?) än vad jag brukar ha. jag orkade inte le. (sad face) men jag kom hem, åt lite mat. satte mig vid tvn. sov (LOVELY). vakande. bakade kladdkaka. tog random cambilder på sofias dator. åt kladdkaka och jordgubbar. sen blev jag mycket piggare!  men bara för jag sa det fick jag lite ont i huvudet igen! MEN BLÖÖKL. jag är ledig i en vecka nu. jag har inget att gråta över! =D livet rullar ju fan på ändå! c;

ser ut som det kommer bli vacker väder imorgon! *happyface* jag ska till arvika imorgon. jag ska titta på mina ögon och KÖPA EN DATAMUS så jag kan spela cs på rikigt! damn så mäktigt detta kommer bli! ska också invenstera ett plektrum har jag tänkt mig så jag kan bli awesome på only exeption som jag aldrig lär mig rikigt när jag inte har något förbannat plektrum. WWEEHE!

har jag något mer i mitt bakhuvud som jag vill skriva? .... öhm. nä, så därför gå jag och rensar lite i hyllan i garderoben. vilken hylla det är säger jag inte. jag vill bara inte. ni behöver inte veta allt.... 


det tar sig att där på twitter! jag tycker det är coolt, faktiskt :V


◕‿◕

Något som bara slog mig, jag vill ha vitt nagelack!

we talking about my feelings.But I let my heart go
It’s somewhere down at the bottom
But I’ll get a new one
And come back from the hope that you’ve stolen

I’ll stop the whole world
I’ll stop the whole world from turning
Into a monster
Eating us alive
Don’t you ever wonder how we survive

- jag grät faktikst när jag hörde denna. Där sa jag de och då kan jag lika gärna erkänna att jag grät ganska rejält när jag hörde detta också... ja så vackert tycker jag allt Paramore gör. Det är så vacker att jag gråter en tår till flera flodar.


Du kan gråta mitt på gatan.

Ville bara säga hej... HEJ!

If you want to laugh, you have to see it!

Well..  let's see! Idag är det morsdag. Grattis mamma! Sen var jag på bio igår med Amanda och Vickan! AHWhA! Baksmällan 2, asså I die. Säger bara, den va fan bättre än ettan! HAhaahha, så jävla rolig så jag typ die! tror det var vi som skratta mest på hela bion. För allvarligt. Så jävla bra film! hahhahaa

Men nu sitter jag i soffan, framför tven. När jag vaknade imorse var det ingen hemma. Jag blev glad. Så då gick jag och tog ut två smörgåsar jag skulle rosta men då tappade jag en av mina smörgåsar och den åt Alice upp. Så jag blev sur på henne. Men sen fick jag mina två smörgåsar och stte mig vid tven. Och då kom dom hem. BLLÄÄ! Jag ska skjuta dom...Paramore- Monster!!

okejokejokeokeoekeoekeojeojoe! nu blev jag så jävla glad så jag inte kunde sitta stilla för fem öre och jag bara fnittrar! och vad beror detta på?!!? ehm jo....

PARAMORE HAR SLÄPPT EN LITE PLUTTIG SNUTT AV SIN LÅT MONSTER!!!! SOM SKA VARA MED I TRANSFORMERS! GGFAHDSFERHJAWEWRETHREWRYJTEWRITRWTJIWGRTHIEGHIGIHIHIGIFIIGIHIGTIWEQ"¤#%¤&/%#¤%&#"¤T¤ !!! :D:D:DD:::D:D:D:
I'm like craszzzyyy duuuddudeee!


asså är inte detta helt jävla fantastiskt?! jag dör inombords av en bra låt! ÅÅMMMGGG! <3333

I'm trying to find gravity.

det sista för idag. 

jag känner att jag flyger på rosa måln och jag bara drömmer mig bort i mina tankar. jag har inte kännt detta lugnet på flera veckor och jag bara känner hur lyckan sprutar innuti mig. det har inget med ovärlden att göra. om jag bara blundar, hör på musiken som spelas i mina hörlurar och tänker på de sista Glee avsnittet för denna säsongen känns det som hemma. jag har aldrig upplevt något mer underbart än det. 
så nu när jag blundar och ser allt som spelas i mitt huvud ser jag inga gränser, jag ser bara min drömmar. min drömmar som blir verkliga och hur jag går på gatorna i New York, London och Paris. jag ser det lyckliga slutet som jag inte sett på en lång tid, det jag saknat alldeles för länge. ser hur allt de jag blev rädd för blir mitt till slut och ångern som sakta försvinner från mitt huvud. det är snart borta. 
jag är fortfarande rädd men nu vill jag bara stanna här ett tag så jag vet hur det känns att leva som mig. leva på det sättet jag lever bäst på.
-kiss me goodbye, I won't come back for a while.

att förändras bland det gamla är omöjligt. det är därför vi kommer skiljas åt.
och tankarna som fortfarande cirklar runt dig... det får stanna ett tag till.can't you that it's waiting on you?

Skaffa bloglovin alldeles nyss och det var ju lite coolt så ni får gärna följa mig där ni som har ^^,  skulle bli riktigt tacksam! :') 

men one thing! jag har fått ännu mer followers på twitter! I'm like gaaaaaad! 22 stycken nu!  asså, jag är helt inne i detta med twitter! facebook kan slänga sig i väggen!
(bara the gossip som är bra att veta där).

och nu en annan sak. jag stalka runt på mamis och papis dator...
vippppps så hitta jag denna bild.
ja men tjaaaaa Elsa! Trevligt att råkas! Har du det bra? ehehe, näe ah >_>

when we take up the scissors.

Ah, okej! nu ska jag försöka skriva snabbt innan min dator döööööör! 
hur som helst, jag har funderat och funderat, funderat och funderat i flera dagar om jag ska klippa min kugg själv. yyeee, och jag gjorde det. Igår. Men dum som jag var gjorde jag det med blött hår. well, det blev väl ändå helt ok. Men sen när jag kom hem klippte jag lite till för jag blev galen på den. HÖM, okej. Det belv väl ok det också. bättre än innan men jag måste nog tillägga att kunna försörja mig som frisör är nog ingen framtid för mig! 
Minns bara den gången jag skulle klippa Linn för hon ville ha tuppkam (vilket var rikigt inne då vi gick i 5:an på gunnarbyskolan) och det blev ju "sååååååå bra", helt snett och fint! Men detta blev nog lite bättre och man kan ju hoppas att jag har utvecklat lite på dessa åren också! ^^, 


okej, jag vågar dock inte duscha och se hur det blir när det är lockigt... håller det platt så länge som möjligt!

Do you want it all?

ASSÅÅSÅ, hehee! Jag har faktiskt fövertalat min madre att ta hål i tittut saken i örat  (ni vet den lilla randoma saken som sticker ut?), ja hur som helst! YEYYEY! Till hösten ska jag fan göra'T! Visst jag är extremt rädd för smärta men hell no att jag tvekar på detta! 
fast ah, back to that I always want to have. Precing i läppen.
Men heellkööää, är väl inte så spännt att ta där heller. 
BLÖÖKK. nu ska jag försöka över tala om det också ^_^ whehehe!Och sen det sista, jag vill ha tillbaka mitt hår. 
Det var så vackert när det såg ut så här!

Where is your home?

NÄr jag ändå bara sitter hemma, halvt ser på Snabb Cash, väntar på att få ork att läsa Style by och tvingar i mig  lite te spanar jag in lägenheter i Karlstad! 


Love this one! Den är typ, nästan perfekt!

Men den här har ett stort kök och typ, ser grymt myyysig ut!

Men denna!  Denna är billig och helt Oki DOKI!


Pirates Of The Caribbean.
Har alltid älskat filmerna och kommer för alltid att göra!

I feel a hate crashing over me

I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over meI feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.I feel a hate crashing over me.
Okej, jag har väl kankse nämt det någon gång förut? Att människor går mig på nerverna? Att jag bara blir irriterad på att se på en människa? JA. men nu är det så och för det ska det bli så förbannat skönt att börja på ny skola, i en ny och myckte större stad! Eftersom det ändå tar ett tag att pendla och att jag behöver min ensamhet för att klara av människor i min omgivning så är allt jag ber om just nu en lägenhet så jag kan ta den tid jag behöver för att sitta och göra vododockor på folk och sitta o sticka nålar i dom tills dom plågas rikigt rejält.
Okej, nu kankse detta låter rikigt jävla brutalt att jag typ "inte tål människor" men asså. Jag behöver bara ta den tid jag behöver och bara vara med mig själv si så där några gånger i veckan?  Vi alla har saker som inte är som det ska, eller? 
JAg menar, jag har problem när folk kommer nära inpå mig och lixom kommer och "förstör" min omgivning och snacka inte om baciller (BLÖÖKLEEK!!!) och sen detta med människor. Men vi alla är väl som vi är? 
Sen är det ju så att min vännina Mikaela brukar säga detta:
Asså om folk ska lära känna dig borde dom gå i en kurs om dig så dom får reda på hur du är


WHWAHAHAHAHRHHHAHAH säger jag då. 


BILDEN SÄGER ALLT


English makes everything so much excitement!

Allvarligt. Detta med Twitter är ju fan sjuuukt kul! Måste bara tillägga att jag fått upp till 19 followers! Jag bara. Vart hittar alla mig?! Men det var inte de jag skulle snacka om utan att jag blev crazzzzy när jag såg att Twitter sa att jag va likt Hayley eller nått sånt. ah jo men typ något sånt ja! heheheheeheh! okej. kul! 

En annan sak! Det är så jävla mycket roligare och coolare och mer spännande att skriva på Engelska än Svenska. So fucking funniieerererererer'! 


(Mobba mig inte av att jag har google translation där uppe som en länk >:I)


okej, är väl egentligen inget att bli helt jävla crazy about. men ja. jag är som jag är och det får vara min ursäkt för detta! 
GONAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTT!


Can we cut it a little bit more?This girl! Damn vilken underbar stil! Detta får mig också till att vilja klippa min lugg ännu en gång, ännu lite kortare.  hum... hur ska dettta sluta?

A sweet fairytale it was!

Jag måste investera mig ett plektrum innan jag slänger mig i väggen pga av
hur galen jag blir av att inte pela med ett! O_o


OKeeeej! Jag har nästan börjat skrämma mig själv nu. 
Först och främst sa jag till mig själv att jag ICKE skulle investera mig en iPhone. Men vad har jag gjort? Jo skaffat mig en. För den andra sa jag också till mig själv att inte skaffa mig Twitter. Men damn! Det har jag också skaffat! Har till och med 8 followers! *HAPPYFACE* Nää men öh! Ganska awesome faktiskt. Vem vet vad jag mer kommer börja nu när jag gått mot mina egna regler? Fast detta med Twitter var ju ibörjan bara för att stalka mina vänner i Paramore men visade sig bara vara en rikigt kul grej! =D 

Ni hittar mig undernamnet- " asweetfairytale "

SWEET 16!

OKej, nu har jag fyllt år. Nu är jag 16år. Klockan 08.05 i morse för 16 år sedan kom lilla jag till jorden en snöig dag vid landningsbanan vid arlanda! Vilken dag! Haha, nej men nu har man fyllt och nu haft två kalas och ätit mat så jag spricker! Men har varit rikigt trevligt! C:
Sen var det något mer jag skulle skrivit men jag glömmer allt bort när jag säger till mig själv att skjuta upp det coola jag ska skriva till kvällen. Men liixxxom, jag glömmer ju bort alla då! DAmn me! Nu ska  jag sluta med det! TACK FÖR MIG!Hitta värsta coola appen till telefonen igår också! Damn vilket underbart redigerings program! tror det ska kallas "pictureshow". Värt att ladda ner! ^_^

I'm running away from it time after time.

Saken med mig är att jag håller mig fast vid gamla saker som en gång sårat mig.
Damn you bitch! 

HEJ !

Jag smaskade pinjenötter förut, det fastnade lite mellan min ena tand men det pillade jag genast bort med mitt lortiga finger. När jag hade svalt pinjenöten smakade det underbart! En smak som jag aldrig i hela mitt liv upplevt, det var underbart. Mina äggstockar morrade. (min kompis uttryck)
När jag avnjutit min smaskiga pinjenöt beslöt jag mig för att ta en cykeltur på min loosercykel, tillsammans med min hund Alice.
När vi närmade oss sjön lite längre ner fick Alice syn på en katt. Hon sprang efter och jag  ramlade av, jag rev upp mitt ansikte och lite av ena ögat. Jag försökte släpande dra mig bort mot diket, men inte hann jag det. Istället kom det en bil som körde över mina ben. Mina skor försvann och bilen fortsatte att köra, då rusade en tanke igenom mitt huvud som jag ej tänker berätta. Men jag släpade mig än en gång mot diket närr Alice plötsligt kom rusande med tungan utanför munnen, "hon ser hungrig ut" tänkte jag, och banne mog var hon det. Trofan att hon högg tag i ett av mina mosade ben och drog mig mer mot älven.
Så här sitter jag nu.
HEJ DÅ!

When you hear something good you can't stop listening!

jag dör lite. jag är som en nykär liten flicka. mitt hjärta dunkar och skriker.
jag dör till och med ännu mer när jag tänker på att HER BRIGHT SKIES ska till pip till sommaren! 'WII** till och med samma dag som PARAMORE så ja...  jag börjar snart att gråta eller få ett rejält dampanfall och typ hoppar upp ur sängen och river ner hyllan och typ hoppar av lycka! DETTA KALLAR JAG MUSIK! MUSIK SOM GÖR HJÄRTAT GLATT!
INte liiiite snygg är Johan Brolin "Jaybee" som sjunger heller! umfg! Cx *droooooling!*

Do not let the little girl go into the candy store.

Bara ett helt random inlägg nu mot kvällen. Lixom bara ett helvt random inlägg. Om en affär... AH, där jag gillar att gå i timmar! Vill aldrig gå.  Aldrig Aldrig ALDRIG. Beyond Retro, PUSS! Läste här om dagen om en Japansk second hand i Stockholm också. I just like...... WOOWwwO. Allvarligt. JAg tog lite inombords. Dit ska jag nästa gång jag far till Stockholmo! Snacka om awesome stuff! O_oKlänningen är där ifrån som jag har på bilden! ^_^
Måste bara korta den lite innan det blir godkänd att använda!För denna låt är underbart mooosiiig!


Veronica Maggio, behöver jag säga något mer?

When I dream about the places I love.

Det jag vill just precis nu är att åka till ett land i Asien. Helst av allt vill jag tillbaka Tokyo men pågrund omständigheterna där just nu får jag väl vänta med det i ett par år. *sadfacebigtime* men eftersom jag bara älskar Thailand sätter jag mina drömmar åt det hållet nu för att tänka på ett annat underbart land! Men denna gången vill jag till Bangkok och inte till en underbar topisk ö som jag tidigare beskökt i Thailand. Men Bangkok verkar en helt awesome stad. Det asiatiska som jag älskar, värmen och allt det coola och söta! Maten, alla söta människor och allt det som jag älskar! =D  Så denna dag (förutom att jag gjorde brownies) har jag suttit och kikat i en cool världsbok!
Först tänkte jag på Florida, men assså. Nä BANGKOK! Får drömma lite om det ett tag till! C;

Är du rädd för dig själv?

Det handar dig, det handlar om mig.

Okej, jag kan erkänna att jag blir lite rädd för mig själv ibland...
För det första sitter jag och pratar och sedan inser att jag sitter och typ "ber mamma vara tyst" när jag inte ens själv märker det. 
För det andra fattar jag inte vad folk pratar/syftar på när alla vet precis vad dom menar + att jag inte fattar vad jag själv säger. Lixom jag satt och svarade på en sak som Sofia sa till mig en helt plödsligt kommer hon till mig och så frågar jag "sa du något till mig förut?"
Och för det tredje, jag är så grymt borta in my head så jag inte hör att folk pratar med mig. Och just nu under ja, dom senaste 3 veckorna kanske har det ju nästan blivit värre än vanligt. I'm just like. WOOOoowww, What's happening? det värsta är iaf när jag inte vet vad jag själv pratar om. Jag ska nog börja att vara lite tystare och försöka vara medveten om vad som händer runt omkring mig....

Och sen undrar jag,  varför ens skriver jag det här?!?!
Kanske bra att veta om någon planerat att prata med mig. Lixom, om jag beteer mig knepitg är det för hissen kankse inte har åkt helt upp än på mig? O_oKanske vistar sig att det är jag som är flickan i den vita psyk klänningen som jag är rädd för i långt svart fett och fesigt hår som har smitit från psyket? O:O : O .OOOO_O_O vem vet?


Nu börjar samma grej.

Hiheiheihe! Det var en mycket trevligt kväll hos Martine igår! ^_^
Och imorgon! Ja imorgon börjar skolan! Som jag längtar! =DD=D Eller kankse inte. Lixom jag har varit lediga i 2 veckor och jag känner mig inte redo för skolan. Jag hoppas det blir jätte fult väder nu så det bara regnar och regnar och regnar så man inte behöver känna sig så deprimerad av att sitta inne på dom fula lektionerna och möggla sönder ='[  *wwäää* inte kul ju! 
MEN EN ROLIG SAK ÄR ATT JAG FICK MINA EFTERLÄNGTADE BULLAR PÅ BURK AV MAMMA FÖRUT! =D, fast sen insåg jag att jag hade engelska att göra som jag bara har skjutit upp nu i 2 veckor.. he he he he.


mooommms på goda bullar på burk! okej, första gången jag öppnade dessa mommsiga bOOOllar trodde jag det var bröd med skink bitar i men det visade ju sig att det var bullar med kanel bitar som sedan smälte och jag lixom ÖÖH DIE när jag fick en tugga i min mun! Jag typ sätter mig på golvet och ber till USA som uppfinner dessa grejer som gör så jag blir så glad och nöjd!

RSS 2.0