När jag egentligen inte har någon poäng med det jag skriver.


jag tänkte på. det är 1 augusti imorgon. Å;;MGGGGGGG! då betyder det att jag börjar skolan om 18 dagar, vilket är helt osannolikt! men kuuuul! ska bli så kuuul! och nu ska jag njuta av tiden som är kvar. detta sommarlov har varit lite.. BKLKLÖÖÖKKKKK men NU RULLAR DE ÅPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, JÄMT PRECIS SOM DÄ SKA VA!

LOSER LIKE ME!

men jag har inget vettigt att skriva... 
Jag åt Pizza förut och jag är ovanligt pratglad just.precis.nu. jag sitter också och diggar till musik. jag vet fortfarande inte vad jag ska lyssnar på så jag lyssnar på glee. jag fick lust att se om på glee. men jag vill också se på de första säsongen utav himym... mitt liv låter ganska jobbigt just nu måste jag säga. jag får ta mig en funderar på alla svåra beslut som måste tas. 

-my temperature is running high. DO YOU WANNA TOUCH?! THERE? WHERE? DO YA? DO YA?
-m
mh,h, don't go breaking my heart, I couldn't if I try. ooooohoo, nobody knows it!
- you were working as a waitress in a cocktail bar when I met you. DON'T YOU WANT ME BABY?! DON'T YOU WANT ME OOOO^Å^^HHOHOO! 
-you can by hair if it don't grow, you can fix your nose if you say so you can by all the makeup that mac can make. 
-
CAUSE I KNOW THAT ONE DAY YOU'LL SCREAMING MY NAME AND I JUST LOOK AWAY.
CAUSE I KNOW THAT ONE DAY YOU'LL SCREAMING MY NAME AND I JUST LOOK AWAY.
I can only be who I are
I can only be who I are
-  up up upu pupu and away. light up the world tonight

okej, jag känse bara att skriva lite rader av de låtar jag sjuger på. som nu glee har gjort till sitt. nu ska jag ta livet på allvar. Glee eller HIMYM.................................


ja se fan, vilken cool bild jag hitta!

you can call it Misfits

Jag är glad att MIKAELA... ERIKSSON tipsade mig om denna serie som är tråkigt bra! 
Så lustiga typer som man inte kan ogilla i denna serie! hehehehehehehe! 

Så kan en onsdags kväll se ut.


Först lyssnade jag på dessa låtar, jag satt och diggade för jag gillar dom.
jag sjöng med för dom är bra. bandet är bra.

men sen sa de mig att näää, jag vill inte lyssna på detta. jag vet inte vad jag ska lyssna på. jag vet inget alls. så jag bara tryckte på en ny playlist på min coola spotify och då satte jag på GLEE! Ja se på fan!-ganska coola typer må jag säga.

gamla kameror är alltid det bästa!

Jag kom på att jag hade två kameror som bara låg i min garderob så jag tog fram dom och WOOÄÖÄÄLGLWWW! Har aldrig testat dom så mycket som jag gjorde idag! I die, den ena kameran!! helt fantastisk! har gått runt och tagit kort med den hela dagen! hahehhihi! fast... har dock sagt att "nu hoppas jag bara det finns film kvar på det" men nu kom
jag på att, tänk om det inte ens finns en filmrulle i den? O.o  kuueeel! hahaha! 
men kameran är söeet, för man måste dra bak spaken för att kunna ta ett kort. sen när man tittar in i kameran så ser världen så mysig ut. ihihih! 

musik så där på kvällen.http://www.youtube.com/watch?v=cDg5xhyS3js
http://www.youtube.com/watch?v=3zRy4RCadL8
http://www.youtube.com/watch?v=-hC_p5oDMgc&feature=relmfu

två av en.

det är fult att ha näsa.

när jag var liten tyckte jag det fulaste i världen var näsor. så jag önskade hela tiden att jag inte hade någon näsa.


det blir lite rörigt nu.

ser ut som om jag förstört min blogg.  
såååå, om det ser ut som en köttfärslimpa så försöker jag bara få till den rätt igen! 

how will it be?

man blir ju orolig! wäää, en helt vardaglig grabb på 32 års ålder, blond och utklädd till polis och skjuter 87 personer. några helt vanliga ungdomar som är på ett läger för de tror på något politiskt. fatta vilken obehalig kännsla att för de som flydde ifrån denna man, gömma sig och springa ifrån faran. hur kommer dom som överlevet nu se på poliser? jag själv skulle ALDRIG på ett förtroende för dom igen efter upplevt något sådant. och inatt  när jag hörde att det blåste genom mina hörlurar knöt det sig magen att veta att han var där ute, 2 timmar ifrån Oslo.. man har ju fått reda på att bad people har varit här när de flytt från den riktiga polisen, sååå jag menar jag var lite rädd. nu kommer jag aldrig kunna veta vad som är äkta eller inte. en bluff eller en sannhet? Jag har skaffat YouTube konto.

http://www.youtube.com/user/ElsaFarelius

AUTUMN AND FALL

OKEEEEEJ, nu säger jag det. JAG VILL HA HÖST! Jag gillar sommaren men jag ÄLSKAR hösten. Vackraste och mysigaste tiden på hela året! Alla vackra färger ute på träden och alla vackra färger på kläder. Halsdukar och kappor och mössan man kan sätta på huvudet. Ah, färgerna är bara magiska och allt är så harmoniskt! Avslappnat. Man har inget att tänka på egentligen. Jag är en äkta höst tjej och kommer alltid att vara. Längtar alltid till hösten då den inte är här! :'] 
Glugg ska de va!

En grej jag tycker är så snygg är glugg! Glugg mellan framtänderna! GAD. det är snyggt! 
Jag minns när hade min räls och en dag såg jag att jag hade en glugg och jag blev stört glad (!!) fast några dagar efter skulle dom spänna den igen så den försvann D:  
Men ÅH, det är sååå snyggt! 
AJABAJJAAAAA!

wiiiiiiiiiii, jag tror jag fått inspiration. fast problemet är att jag behöver SOL icke regn som det ska komma alla dessa dagar nu x< AJABAJJAAAAA! Annars är min hund en ganska sexig modell! Fast hennes poes på alla bilder tycker jag inte om. AJABAJJAAAAA! -EHM,  jag vet inte vad jag ville säga men jag kan säga att. jag sitter i soffan i vardagsrummet med min pappa på min högra sida i en stol och min syster på min vänstra sida i en annan stol och min HUND under mina fötter för hon vill ha min OSTKAKA som jag gav henne hälften av och min mamma. hon är på något ställe  jag dock icke vet. That's me bitach

yeah I know that I talk about Paramore too much sometimes. but the thing is that... om en människa ska funka ihop med mig måste den också gilla Paramore. Jag kan inte leva med en människa som ogillar Paramore. Det går inte. Jag blir GALEN. HELT GALEN. Dom som snacka skit om dom vet inte vad dom betyder för mig. Vet inte att dom betyder percis lika mycket som min familj. Vet inte att dom ger mig mod och inspiration till min vardag genom deras ord och deras utseende. Vet inte att dom gör mina dagar! So fuck off! Lär er leva med Paramore innan ni kan lära er leva med mig. Och då menar jag, LÄR ER PARAMORE PÅ RIKTIGT! om ni redan kan det, så är det mycket bra för er!


NU FINNS DEN PÅ YOUTUBE! MINA ÄLSKLINGAR! <3


A daydream away

jag försöker få det att funka. få allt att följa med strömmen som om ingen väntade sig något. men när jag vet att alla vet, då funkar inget. varför kan inte folk sluta att vara så spända och så strickta. börja slappna av och bli spontana, jag tror de flesta skulle få ett leende på läpparna då, för jag älskar att se när folk ler. när jag går på gatan och hör på musik. då jag går förbi en människa eller ett par. jag älskar att se hur de ler mot varandra eller hur det syns att den ler för sig själv. då känns det som vårat börjar bli något bättre.

en kille som spelar på sin gitarr, spelar en låt som berättar att han älskar dig. en låt som både du och han älskar som får deras hjärtan att slå extra slag för de tittar i varandras ögon och man ser hur det glittrar. helt tyst tillsammans med gitarren och orden hur hans mun. det är mörkt men stjärnorna och endast svaga brinande ljus lyser hos dem. på golvet tillsammans med kuddar sitter de helt själva utan tiden. ingen vet om det är dag eller natt. det är bara dom två som vet. det spelar ingen roll när dom kommer tillbaka för just då, tillsammans kan stanna kvar för alltid. <3

http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964
http://www.mtv.com/videos/paramore/672032/monster.jhtml#id=1568964IGNORANS


De två gångerna jag har sett Paramore live har dom öppnat med samma nummer, samma låt. Ignorance! Första gången i London var det helt amazing. Det var ett skynke där de i bandet stod bakom, först var det helt svart och så hörde man hur de började spela öppnings introt. Helt plödsligt började det blinka ljus så man såg deras skuggor bakom skynket och till slut föll det ner! Och där stod dem! De 5 i Paramore! Och de ögonblickt, första gången jag såg dom i verkligheten, live! går inte att ta tillbaka, går inte att ångra. Bästa ögonblicket i mitt liv! 


Men dom var 5 då, Hayley, Jeremy, Taylor, Zac och Josh.
Hayley hade Rosa hår och bakom dem hade det
tavel ramar av var och en så man kunde se dom på närbild.
Under två eller tre andra låtar hade dom filmat in
egna filmer som dom visade när de uppträdde.

Andra gången, då spelade dom också Ignorance som intro. Det var dock inte samma sak som första gången men känslan av att stå längst fram och tanken på att nästan kunna ta på Hayely, Jeremy och Taylor går ju inte att beskriva, väntan på att sitta och vänta på dem i 5 timmar tillsammans med andra massa Paramore fan kändes som hemma, vi kunde prata med varandra. Prata om Paramore, i Sverige. 


Den här gången var de bara 3. Hayley, Jeremy och Taylor. 
Det var sorligt men det var lika underbart ändå! 
Taylor kom, Jeremy kom och sen kom Hayley hoppandes ut på scenen.
Denna gången hade Hayley också rött hår, fast det var mer orange.  


Varför ska jag gråta?

Okej.. nu är det så att jag är ett extremt fan av Paramore och blabalba men åh, jag bara gråter när jag hör vad dom säger.
gråter för dom är så roliga och gråter för jag älskar dom så mycket. 
it's like forbidden love </3 fast... jag älskar dom ändå
*iiiiihihihiihiIIIIIIIIII!!!!! puss kuyss mumms myyysysysys!! <33333


Fake Converse borde inte finnas.

Okej, I just have to tell you. Jag har aldrig riktigt brytt mig om märken som man ska ha på kläder, skor eller allt de där som finns. Visst är det kul att ha något litet så men ha massvis, nej tack. Men två saker är något som är ett måste och det är Cheap Monday Jeans, finns inget bättre! och RIKTIGA Converse, och där börjar mitt samtalsämne!
Jag menar, snälla... om man nu så gärna vill ha ett par converse. KÖPT ÄKTA. För fake converse är något av det fulaste som finns, verkligen, jag menare det. Det ser ju bara ut som en sladdrigt tröj tyg på en plast sula. Jag tror egentligen alla som använder fake converse vill ha äkta så varför inte unna sig ett par äktaså har man ett par? Om det nu är så att den personen inte vill ha converse så ska den ju inte köpa skor som ändå bara är en ful kopia av en riktig märkes sko? Blök, det är något jag verkligen mår dåligt av att se!!! 

Tack och hej! Nu vet ni min åsikt. Bara seeeeeee, syns ju så extremt om de är fake eller inte, plasten är ju för tusikan gulare på fake typ, blää!

Harry Potter, slut för alltid :'<

Första gången jag såg Harry Potter blev jag tagen av den helt fantastiska filmen. Jag älskade att se hur en trollkars liv var och jag älskade hans vänner. Sen kom de andra filmerna en efter en och jag tittade på de alla och såg hur spänningen ökade i varje film och jag blev mer och mer kär i Ron! (Har alltid älskat honom), Hagrid var min idol och jag såg inget ont hos någon, (förutom malfoy och vaktmästar när jag var liten men efter ett tag insåg jag att det inte var något illa dom som jag trodde, vart bara lite rädd i början) men hur som helst, jag har ju typ växt upp mer Harry och hans värld och nu, nu på mitt 16onde år kom den sista filmen. Det sista av allt. Jag satt där i min stol gapade av spänning och kände på min kind att tårarna bara föll. Jag ville inte att det skulle ta slut! 19 år efter, 19 år efter. Först ville jag blunda och sen ville jag se. Så stora och så lyckliga och åh! Sen ville jag inte se mer, jag ville inte inse att det var slut. Slut för gott och slut för alltid.
Och Ron, han är min pojkvän och kommer alltid att vara!
Paramore tog mig till himlen.

Okej, jag lever fortfarande kvar i tanken på att jag på pip och står längst fram och ser Hayley, Jeremy och Taylor alldeles framför mig. Jag har massa minnesluckor ifrån the moment men det jag kommer ihåg är att jag hör alla skrika. jag börjar skrika. där ser jag Jeremy rätt framför mig, jag blir helt crazy! sen ser jag Taylor på den högra sidan om scenen och jag tappar andan, sen... sen ser jag Hayley där framför mig. sen hör jag att dom börjar spela precis samma intro som dom gjorde i London och då börjar jag hoppa och skrika och dampa och samtidigt spela in (man hör på filmen att jag gråter) jag blev så lycklig och jag visste knappt vart jag var! 
Men längst fram står jag och har Amanda och Vickan bakom mig! Men sen efter ett tag försvinner vi ifrån varandra, i mitten av uppträdandet ser jag Amanda igen men vi försvinner ifrån varanda ännu en gång. Det var nog bra att vi försvann ifrån varandra för jag kännde mig hög, helt borta och helt inne i musiken till the reason why i live. jag som stod längst fram lite åt vänster fast ändå i mitten stod nu på höger sida lite längre bak än jag gjorde innan. jag höll på att svimma men jag ville inte jag ville bara se på dom, höra på dom och avguda dom! När Monster började spelas fick jag nästan hjärtinfarkt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen! men sen, sen kom slutet... Misery Buissnes började spelas och Hayley tar upp en tjej som får sjunga med henne, som får en kram som får prata med henne! (jag filmar då också och man hör att jag säger bitch, he he he) MEN sen, till då jag trodde jag var i himlen! Då sjukter dom ut konfetti i rött och orange och ja, jag trodde verkligen det var Gud. Gud som hade tagit mig till himlen. Sen sen tog det slut, de brukar komma ut när man ropar "one more time, one more time" men det gjorde dom inte. Jag stod bara kvar, helt själv. såg alla människor omkring mig gå iväg och då, då kom tårarna igen, dom bara spröt ut och jag stod där, tittade förrvirrat runt omkring mig och grät. grät av lycka! och sen fick jag se mina två vänner också! Herregud va vackert det var! Jag är så lycklig!

Ser ni så nära jag var dem! Åh herre mig skapare! Det är helt sjukt! 
Ser ni skillnaden på dom två första bilderna på Jeremy och Hayley och sen den på Taylor hur mycket jag flyttade mig under tiden? hihihihhiHelt TOPPEN VAR DET!  Her Bright Skies var ju också helt amazing och Daniel Adams-Ray var ju bättre än på skiva live! Ke$ha...  var Ke$ha, hon var ju dock mycket bättre live än vad jag trodde hon skulle ha varit då. National Teatern såg vi helt plödsligt också på. HEEEELT världelöst. Little Marbles hoppade jag också (sad face faktiskt :[ ) men men,  om man nu vill sitta och vänta på att Paramore ska börja i 5 timmar så gör man det! :'D 
Det svider ändå lite att jag hade köpt 4 dagars biljett och helt plödsligt bara fick gå en dag. Bara jag skulle kunna få skjuts dit igen så campar jag olaglit! smiter över staketet! ^^,


Får inte glömma att det stod <3 P A R A M O R E <3 på mina naglar som jag sa att jag skulle ha! :'D

Alice.

Jag återkommer efter jag varit ute med min hund.

Jag tyckte det var lite roligt.

Jag tyckte det var lite roligt, haha! Nu var det så att jag hade beställt ett litet linne ifrån Zara. Ja men visst, idag kom det hem väääärsta stora skåpbilen (den var gul) och så ringde det på en kille på dörren och så fick jag mitt linne. Det var till och med security checkat. jag måste säga att jag tyckte det var gulligt! :')men ehm, det var inte de jag tänkte på egentligen. jag tänkte berätta om en bok som jag fick av min mormor. det var de. jag åter kommer senare med att inlägg om paramore. NO WAY!? inget ovanligt. men helllö. det är imorgon jag ska se dom. klart jag måste få ut min crazyhet lite innan och inte bara imorgon, då jag ska stå längst fram! tihihi!

Make it rain, make it rain.

Jag är en liten flicka borta för stunden.
Jag blir osäker och lite rädd men jag visar det inte. 
Du har nu ingen aning, ingen aning att jag kan jag också. först och främst..

ville jag bara säga att jag hatar blogg.se just nu!

från det där till det där.

Det såg ut så innan.


Nu ska det se ut såhär, gör det de?
Blogg.se kronglar så mycket så jag blir galen! syns inte att något ändras...

Turning Japanese

Om jag nu inte är helt besatt av Paramore är jag lite besatt av Japan. Vilken nog de flesta har fått med sig vid detta laget. Men hur som helst vill jag bara säga vad vackra jag tycker dessa Japanska flickor är! FAST ska inte glömma de manliga könet också. ABSOLUT inga fel med dem heller om jag får säga det själv (A) tihihihi! Men man blir ju så sjuuuk avundsjuk på dessa flickor, blök. Jag vill också se ut så! Leva i deras miljö och va en av dem.but this is me, looking a little bit like they do. 
tihihih. busig som jag var nu snatta jag bilden utav linn (a) 
*hoppas hon inte sticker kniven i mig nu bara* ^_^

nu fick jag lust att spela sims. skapa mig själv som en Japan till och med (A) 
bara att jag vill spela sims 3, hum. kankse värt att invenstera sig det?

Jag är inte alls besatt!ehm, jag fick en idé! Skriva P A R A M O R E på mina naglar på onsdag då Paramore är på Ppiiipppppp!! 
Nej jag är inte besatt. Vem har sagt det? va?!?! Nä men, tihihih! jag ska bara byta till svart nagellack så blir detta fin fint! :'D hoppas Hayley, Jeremy och Taylor ser de så dom kan anse mig som deras extrema fan i hela världen! fast... ehm, då borde jag skriva paramore på hela kroppen och ta på mig tröjan jag har på dom och kankse skaffa ett bar paramore byxor också..  eller något sådant!? håller mig nog till naglarna och kankse tröjan så ska vi se att detta blir bra! :D hihitiitititiihihhihi"!!

Ett hem efter det här.Sånt som behövs i ett vardagsrum.


Så som ett kök ska se ut som.


Sånt som behövs i en lägenhet.


Så som ett sovrum ska se ut som.

Så som huset eller utsikten från läghenten ska vara.

Tranformers 3 i 3D <3

Nu är det så här att Transformers är några av världens bästa filmer! Och idag/ikväll var jag och kikade på 3an och gad! I'm just loving it! Så extremt bra, och jag mår så bra av sådant. Bra filmer, med bra musik och så bra skådespelare. Något av de bästa jag vet! Men så klart! När det är som mest spännande i filmen måste vi dra för annars missar vi tåget hem oh ååååh vad jag vill gråta. åker nog och kikar på den igen så jag får se slutet för jag vill bara seeee slutet med mina egna ögon!  IHIHIHihihhi, jag blir så fnittrig när jag är glad och har sett något jag verkligen tycker om! :'3RSS 2.0